paytogo

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FeNeRLiYiK-[FB] tarafından 2 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu ay telefondan hiç alışveriş yapmadım ve biraz önce 1 ay vip ve 4 adet 1 tllik kappanyadan almak için telefona kodu yazdım ikisininde telefona onayı gelmedi neden olablir önceden hep her ay vip çekiyodum

2. Bende mağdurum paytogodan kardeş telefonla şubelerini aradım telefonları çalmıyor.

E-posta ile ticket attım cevap gelmiyor sanırım sisteme bakım çekiyorlar.

3. çabuk çekseler iyi olur yarım saattir annemin telefonunu saklıyorum onay kodu gelsede anneme versem telefonu öğrenirse kavga çıkar :D:D

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Sizin bakiyeniz mevcut mudur ? Yapacağınız alışveriş maliyeti ve iki sms ücreti kadar telefonun + kısmında yeterli bakiye var mıdır ?

Diğer sorum operatörünüzden mobil ödemeyi açmamış olabilir misiniz ?

Son olarak telefon operatörünüzü yazınız.

Keyifli Forumlar

5. ya hat faturalı her ay çekiyodum vip annem mobil ödemeyi kapatmasını bilmezki her ay çekdiğim şey bu ay olmuyo :(

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Faturaya yansıdığında farketmiş olabilir, müşteri hizmetlerinden kapatmış olabilr bir kontrol ediniz. ve hangi operatörü kullandığınızı yazınız sorunu detayı ile yetkililre bildireceğim.

Keyifli Forumlar

7. vodafone nerden bakabilirim kapalı olduğuna

8. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Operatörün sitesine girip mobil odeme kapat/ac nasıl yapılır bilgi alınız veya o operatörün online işlem merkezine girerek hattın mobil ödemesinin açık olup olmadığı gözükmektedir.

SMS ile işlem yapacaksanız, açmak için mesaj gönderdiğinizde açıksa zaten açıktır diye cevap gönderiyor. açmak için işlem yapıp kapalı ise açılmıştır diye yazacaktır. açma kapatma işlem için sms ücretide alınmaz.

Kısa sürede dönüş sağlarsanız sorununuz buda değilse teknik ekibe bilgi atacağım. sorun 2kişide mevcut ve böyle böyle diye.

Keyifli Forumlar

9. tamam hemen bakıyorum :)

teşekkür ederim kapalıymış annem kapatmış saolun modum :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Eylül 2014
  10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu tür işlemleri yaparken ne kadarda kızsa aile fertlerinize haber ediniz. Burda bu tür işlemleri gizli yapmanızı kesinlikle onaylamıyor ve mesuliyet kabul etmiyoruz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.