Paytogo

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ross7000 tarafından 12 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ross7000

Ross7000 User

Arkadaşlar ben paytogo dan 45 tllik uri çekicem yani ben bunu ard arda çekmek istiyorum yani 45 tl lik çektimmi bidaha çekicem ole olurmu

demek istediğim 100 tl var 45 45 yatıcam olurnu ayrı sms ler ile

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ekim 2014
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Aynı smsler ile yapamıyorsunuz diye biliyorum yani sizin anlatmak istediğiniz ben bir sms ile 2 kere 45 TL'lik alabilirmiyim hayır ayrı ayrı 45 TL ve ayrı sms olarak ödeme yapabilirsiniz.

Ross7000 bunu beğendi.
  3. Ross7000

Ross7000 User

he tamam adminim bende demek istedigim ayrı ayrı 45 tl ayrı ayrı sms ler ile teşekkür bu akşam x3 de çekicem ard arda :)

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Değerli Moderatörümün bilgileri ek olarak ;

Paytogo ile tek seferde en fazla 70 TL ' lik alışveriş yapabilirsiniz.Bir ayda Toplamda en fazla 300 TL ' lik alışveriş yapabilirsiniz.

300 TL ' lik aylık limitinizi doldurduğunuzda tekrar satın alım yapabilmek için , bir sonraki ayda paytogo hesabınızın sıfırlanmasını beklemeniz gerekiyor.

Keyifli Forumlar

Nefes bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.