Bug / Oyun hatasi Pazar Günü Faciası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve знсzτэiИ tarafından 30 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Film: Pazar Günü Faciası
    Yönetmen: Bigpoint
    Tür: Gerilim
    Değerlendirme: 9.5/10
    Filmin Konusu: Pazar sabahı uyanıp kapı yapmak isteyen insanların yaşadıkları sorunları perdeye taşıyan filmin başrollerin de darkorbit oyuncuları yer alıyor. Darkorbit oyuncularının yarım saatte 3 farklı tarayıcıdan oyuna bağlanma çabasını izlerken gerilimi iliklerinize kadar yaşıyorsunuz. Yönetmenin aylardır süren çekimlerde, istikrarı hiç bozmadan her pazar günü bu sorunu yaşayan insanları supporta yönlendirerek sorunu çözüme kavuşturamaması filme ayrı bir soluk katıyor. Son olarak filmi bir şarkı da özetleyecek olursak muhtemelen Emre AYDIN'dan Bir Pazar Kahvaltısı olurdu.

Ne yaparsam olmuyor,
    Olmuyor eskisi gibi
    Güldürmüyor, ağlatmıyor,
    Kimse senin gibi

Kıssadan Hisse: Aylardır süren lag ve bağlantı sorunlarının hala çözüme kavuşamamasının artık izahı olacağını düşünmüyorum. İzahı olmayan şeylerinde böyle mizahı olur. İyi oyunlar, iyi pazarlar.

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Çok yaratcısınız :D sabah sabah iyi güldüm Allahda sizi güldürsün :) sorunlar konusunda haklısnız ama elimizden birşey gelmiyor.

Keyifli Forumlar.

3. Winston48

Winston48 User

nasıl gelmiyor anlamıyorum...vip i birgün değil bir saat geçirmeyip kapatıyosunuz.oyun sahipleri hakkını koruyor.bizim hakkımız nerde

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Yazınızı düzenledim anlamak biraz güç oldu fakat, anladığım kadarı ile şunları belirtmek isterim bizim elimizden bir şey gelmiyor dediğim oyundaki sorunlara karışamayız bizimde oyunda paketlerimiz gidiyor bizlerde oyuncuyuz sizlerin hakkını TR ekibi olmasa kimse savunmaz buna emin olun dışarıdan bakıldığında kolay gözüküyor gibi duruyor fakat ne yapılmasını beklersiniz.

Keyifli Forumlar.

5. tek care var uri alis veris keseceksiniz ya degilse bu oyun inanin diyorum size oyle devam eder donmalar olsun botlar olsun

magdur olmaya devam edersiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.