Pazar Günü Hades

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™◄•!η•тнє•Ƨтσям•►™ tarafından 28 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese iyi forumlar,

Arkadaşlar bir sorum olacak. Pazar günü tüm aklınıza gelebilcek destekler ile birlkte HADES kapısı toplamda kaç şeref verebiliyor.(%50 ŞEREF+G-Champion(%10 Şeref ) +Acımasız I (%4 Şeref ) + %20 Şeref Desteği+%35 Grup Şeref Desteği + %20 Kıdemli Uçuş Düzeni ) TOTAL:%139 Toplamda ne kadar şeref gelir. Sureklı hades donenler bılır lutfen cevaplar mısınız ?.

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

8 kişilik grupta herkeste bo2 şp desteği var ise sizin söylediğiniz desteklerle beraber 1.2m, 1.3m arası şeref puanı alırsınız.

İyi forumlar.

3. Peki bir sorum daha olacak. Bana kurmay binbaşı için yaklaşık 1.3 m küsür rütbe puanı gerekli .Pazar günü yaklaşık 40 hades dönünce 52 küsür milyon şeref = 520 k rütbe puanı gelıyor. Benım cubı gorevımın bıtmesıne de cok az kaldı. Aynı şekilde bütün desteklerle ( %139 ) cubi görevini tamamlayınca ne kadar şeref alırım ? Görev ve hades rütbe almam için yeterli midir ?

4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Yaklaşık olarak görevden 66 milyon şeref puanı alacaksınız.

520 k + 660 k = 1.180 m yapıyor yeni rütbeye ulaşmanız için 120 bin rütbe puanı daha kasmanız gerekecek.

İyi forumlar.

5. ben söyle söyleyim senin dışında oynayanlarda var senin önünde rütbesini korumaya çalışanlar ondan dolayı şansa kalmış derim yine de doğrusunu modum söyler

6. cubi görevinden desteklerin argentamsa 8 kişilik grupla bitirirsen 90milyondan fazla şeref alırsın kardeşim 66 milyon deil senin argen eksiktir yada 8 kişilik grupla yapmamışsındır

7. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

8 kişilik grupta bütün desteklerle beraber maxs %120 destek alabiliyorsunuz cubi görevi 30 milyon şeref puanı veriyor yani arge dahil bütün destekleri full olan bir oyuncu, cubi görevinden 65-70 m arası şeref puanı alabilir.

İyi forumlar.

8. SS.Darkytr

SS.Darkytr User

%25 arge, %10 şampiyon tasarım, %20 diroit, %70 şp + %35 grup ekstra olarak birde savaş istayonu varsa tamamdır. ayrıca bütün yüzdeler ayrı ayrı hesaplanır. hepsi toplanıp degil. örnegin %25 argeden hesaplanır çıkan rakam %70 ile sonra çıkan rakam diger destekler ile. şöylede bi taktik vereyim 4-5 git uber ve boss kes yaratıkdan da ekstra 1 saatlik şeref tp güçlendiricisi çıkar öyle yap görevi.

9. Darkytr tüm dediklerini yapcam da aklıma bir şey takıldı. İstasyon'a 10 adet şeref modülü takılabilir mi yoksa maks. bir kaç tane şeref modülü mü koyabiliyoruz ?

10. SS.Darkytr

SS.Darkytr User

tek oluyor. ama birden fazla istasyon açabilirsiniz onları korumak da klanın gücüne bağlı. istasyon ile ben pek uğraşmadığım için tam olarak bilgim yok maalesef.

11. yutuba darkorbit 24 seviye olduk yaz bozo tahanın videosunu izle adam 95milyon şeref almış cubi görevinden

12. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Savaş istasyonu kurarak ekstra destek sağlanabilir, ben konuyu açan oyuncunun belirttiği destekler üzerinden alabileceği en yüksek şeref puanını söyledim dediğim gibi bu rakam arttıralabilir.

İyi forumlar.

13. Yanlış cevap yüzde 50 varsa daha çok alır.

14. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Verdiğim oranlar doğrudur, istasyon hariç belirtilen desteklerde alınabilen maksimum şeref desteği %120 dir bunu araştırıp deneyerek yazdım sizde deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.