Pazar Günü X3 Çıkacak Mı Sorusu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 16 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar forumda bu günlerde bu pazar x3 çıkacak mı adı altında konular görmekteyim sorunuzu cevaplayayım:

Pazar akşamları tr serverlerinde türkiye saati ile 20.00-21.00-22.00 arası çıkmaktadır çok nadirde olsa pazar akşamları yine 17.00-18.00-19.00 arası çıkmaktadır. (genellikle 20.00 gibi çıkar fakat 17.00 ile beraber verdiğim saatlerde çok nadir x3 çıkmaktadır çıkmazsa mutlaka akşam 20.00 gibi çıkabilir ama genellikle 20.00-21.00-22.00 saatleri arasında çıkar)

Dipnot: 18 ocak pazar günü yani bu pazar x4 çıkabilir diye tahmin ediyorum. Oyunda ki 7-8 senelik bilgime dayanarak söylüyorum fakat kesin değil sadece çıkma ihtimali olduğunu söyledim o yüzden çıkmazsa gelipte çıkmadı çıkmadı diye bana saymayın sadece fikrimi ve tahminimi görüşümü belirttim

Nedeni ise anasayfada ki gördüğüm vbulleten de uridium çekenlere bedava hediyeler verilecekmiş (boyle kampanyalar olunca genellikle x4 çıkmıştı bkz:kurban ve ramazan bayramı)

Tabii ki saatler sistem tarafından belirlenmektedir fakat genellikle x3 bu saatlerde çıkar x4 genellikle özel günlerde veya kampanya olunca çıkıyor (her kampanya değil oyun genelini kapsayan uridium satın alma işlemi gibi olaylarda çıkma ihtimali oluyor)

Çarşamba akşamları 2 hafta x3 2 hafta x2 çıkar gene 20.00-21.00 saatleri arasında çıkar.

Cuma günleri nadir de olsa arasıra x2 x3 görmek mumkundur saatnyine 20.00-21.00 saatlerinde çıkabilme ihtimali vardır.

Son düzenlenen: 17 Ocak 2015
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu için teşekkür ederiz.Merak eden arkadaşların faydalanmaları için konuyu yeni başlıyanlara taşıdım.

Keyifli forumlar.

3. Bende korktum modum konum silindi diye 3 dakikadır genel konularda arayıp duruyordum teşekkür ederim doğru yere taşıdığınız için :)

4. KARANLIK

KARANLIK User

Benim genelde bu tür x3 sorularına cevabım şu oluyor :)

Merhabalar

X3 vaktinin belirli bir gün veya saati yoktur.Ancak genellikle oyuncuların online sürelerinin en fazla olduğu gün ve saatlerde çıkmaktadır.

İyi forumlar

5. Modum 7-8 senedir oyundayım bilgime dayanarak söyledim zaten :) elbet saatler belirsiz fakat tarihler belirlidir.

Çarşamba çok nadir cuma günü her zaman pazar ve bu günlerde akşam saatlerinde çıkıyor :) Bazen 3 4 saat erken çıktığıda olabiliyor...

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğiniz gibi zamanla düzen anlaşılıyorda yinede bizlere kesinlik verilmediği için emir kulu icabı farklı birşey diyemeyiz :)

İyi forumlar

7. Askeri sistem dönüyor anladım :) üst adminlerden ne emir gelirse hmm anladım :)

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yani şimdi ben birine derim pazar günü çıkar diye parasını ayarlar çıkmaz şikayet edilip bana dönüş olduğunda sorarlarsa kim garanti verdi sana diye tabikide birşey diyemem.Bu yüzden genelleme yaparak ucunu açık bırakmamız gerekiyor biz yetkilililerin.%100 emin olmadan eminim diyemeyiz :)

İyi forumlar

9. Modum tabi sizde emire karşı gelemiyorsunuz doğrudur.

Konum işinize yaradıysa ne mutlu bana arkadaşlar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.