pazar günü yaşanan sorun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve faranjit tarafından 16 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. faranjit

faranjit User

pazar gunu yaşanan oyun kopması bağlantı sorunları sonrası devam eden bazı görevlerin sıfırlandığını gördüm. konuyla ilgili supporta yazmama rağmen cevap alamıyorum.5,2 görevim den birisi 12000 yaratık kesmeme rağmen sıfırlanmış. ne yapmam gerekir

ccc111 bunu beğendi.
  2. .maxpayne

.maxpayne User

BİR cacık olmaz geri verilen bir şey görmedim daha

3. haftadir sorun var kimin umrunda kimsenin benim 17500 gorev silindi bas vuru yaptim 3 hafta oldu cevap yok

almanya turk serverlrindeki oyunculari takmiyor bence

4. Merhaba,

Bu konuda size yol gösterecek ve yardım edecek ekip supporttur.
    Eski ticket numaranızı da yazıp tekrardan iletişime geçiniz.
    Biz buradan müdahale edemeyiz.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  5. uzayl80

uzayl80 User

aslında bu senin için avantaj 52 güzel uri veriyor bencede sıfırlanması iyi devam devam 12 bin yaratık kesmeye banada öle görev gelse süper olur güzel uri kasarım :D

6. Sen olaya o gözle bakıyorsun ama ben yıllarca girmiyorum korsan haritasına ve 50 aninilatör görevi kendiliğinden 0 kadar düşmüş.

Support mail atsam pişman edecekler en iyisi bazen susmak.

7. 10k annitor görevim vardı 4 k falandı 500 e indirdiler kastım tekrar 6k yaptım supoorta 1 ay önce yazdım hala düzelecek 1 buçuk ay oldu sinir hastası ederler insanı

8. uzayl80

uzayl80 User

bedne 52 görevlerine basladım gercekden güzel uri kasılıyor görevler sıfırlanma iyidie işte darkonun hatası telafi ederlermi bilmem

9. faranjit

faranjit User

acaba yazdığım yazı neden silindi. bu ülkede doğru söylediğini ispat etmek zorundasın ama yalan serbest galiba

KATALONYA bunu beğendi.
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

"Gizlilik" kelimesinin size yeterli olacağını düşünüyorum.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  11. boşuna uğraşmayın ben 2 aydır supportla yazışıyorum onların artık tek yapabildiği çet açıp kapamak almanya içinde yok hükmündeyiz o yüzden 2 çare var ya oyunu bırakıcaz yada susup görevi yeniden yapıcaz(yine sıfırlanmasın diye dua etmeyide unutmayın :)

12. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım ne deseniz haklısınız ama inanın TR ekibi olarak tüm görevliler iş başında, bunu size temin ederim. Artemis adminimiz bile verdiği mücadeleyi bizler hayretle izlemekteyiz, bu konuda bizlere de hak vermeniz lazım. Burada amacım sizi bir nebze bu konuda aydınlatmaktır. Biz mod olarak üstlerimize, üstlerimiz de gerekli Almanya'da teknik ekibe iletiyor. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.