pazar günü yaşanan sorunlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve roborochfatih tarafından 15 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. her pazar çektiğimiz acıyı çileyi doğum yapan kadın çekmiyor sizden Allah razı olsun adminlerimiz kaç haftadır düzeltemediğiniz için bildirdik bildirdik hep bi birdirme var ama icraat sıfır emeğimize mi yanalım paramıza mı zamanımıza mı oyun oynanmıyor bakın artık şuna bakın her hafta post açmaktan ticket atmaktan bıktık yeter yeter

2. ya bende bağlanıyorda kalıyor hiç girmiyor onu napcaz?

3. Oyunda ki anlamsız yere ve zamansız Lag ları geçtim, her atladığım kapıda gemi bekleyip duruyor sonrada yeniden bağlan diyor. GG lere atlayamaz oldum, Pazar günleri HADES yapmaya çalışıyorum ama nafile.Yeter artık. Yok %300 yok %400 . Ulan paramızı almaya geldimi bir kere bile donma yok. Ama aldığımız güçlendiricileri kullanmaya kalkınca havagazı. Bu göz göre göre dolandırıcılık. Şu oyun tamamen batsa resmen içim soğuyacak.

ÇaĻ•Ќêкê•ÇaĻ bunu beğendi.
  4. Hakklısın kardeşim aynı durum kasma donma lag bıktık artık.

5. Bağlanıyor yazısı var ve gelmiyor bir türlü. gelse de full lag oluyor. internette problem yokken bile böyle. bağlanıyorda kalıyor hep server tr4/6

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu başlığı forum kurallarına uymadığı için düzenledim. Tekrari halinde ceza alabilirsiniz, lütfen dikkat edin.

Durumun farkındayız, durumu üstlerime iletdim.

İyi forumlar.

7. decwert

decwert User

Bu üstler kim yav Allah aşkına daha kac ay bu gidişle yıl sürekecek ona göre söyleyin bırakım şu oyunu kurtulalım

8. Yanlış hatırlamıyorsam ilk çıkış 1996. Yani 12 yıl. Ellerinde her tür imkan , her tür deneyim olması gerek. Fakat birde bizim yaşadığımız sorunlara bak. Yıllar sonra oyun biraz düzeldi derken bu seferde Server birleştirme deyip yine katlettiler. Bir bilgisayar yazılımcısı nasıl bu kadar rezil olur, bir şirket bir oyunu nasıl bu kadar basiretsizce yönetir. Türk Adminler desem hepsi birbirinden ala.Sorun çözmeyi geçtim, acaba ekmek al desem bakkaldan gidip alabilirler mi merak ediyorum. Twich yayınlarını görmeden önce çok daha güven veriyorlardı ama elinde tesbihle yayına çıkana zaten sözüm olamaz .

Bu arada sakın yanlış anlaşılmasın. Zerre kadar Türk Adminlerin birşey yapacağına ya da yapabileceğine inanmıyorum. Sadece içim tahatlasın diye yazıyorum. Sinirimden çatlayacağım yoksa. Daha bu akşam HADES için para verip o kadar güçlendirici aldım, şeref-Tecrübe. Buyrun nerenize ......

Yazıklar olsun.

SONUÇ: DOLANDIRILDIM.

Kapıma gelen ve kullanamayacağım bir ürünü satan pazarlamacı ile, kullanamadığım güçlendiricileri yapamadığım etkinlik ve GG için satan oyun arasında dolandırıcılık açısından ne fark var hadi söyleyin arkadaşlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Eylül 2018
    METALFI®TINA bunu beğendi.
  9. İLHAN06

İLHAN06 User

Admin bey yaklasık olarak 2 aydır hafta sonları bu sorunlar var. Cumadan barı duyuru yapında bu hafta sonuda elımıze yuzumuze bulaştıracagız dıye bosu bosuna ındırım vs cıkıp para harcamayalım olmaz mı

10. TR2 oynadığım zamanları saymıyorum. TR3 de yeni gemi açıp başladığım tarih :12-06-2009 Şu an Tarih: 15.09.2018
    Oyunun LAG olmadığı ve donmadan bir etkinlik yada özel bir gün geçirdiğimiz gün sayısı inanın 10 değildir. Fakat bazı günler bu LAG o kadar çokki az olduğu günleri arıyoruz. Birleştirmeyin arkadaş, birleştirmeyin. Ben sadece TR3 il oynamaktan memnunum. En azından kapılardan atlayabiliyordum

11. dıyıorumya hep ıletıldı bakıldı sorunun farkındayız ama icraat sıfır dıyorum bıde baslıgı duzeltmıs napım onu bana oyunu düzelt oyunu

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazikki, bu böyıe bir durum yaşanıyor. Bizlerde durumun farkındayız. Lütfen sakin olun.

Sorun gerekli yerlere iletildi.

Bu hafta sonu kapı yapıb üst rütbeyi almakdı hedefim, bir günde 50-60 kapı yapmak için uykusuz kalmanın ne demek olduğun biliyorum bende. Sizlerin yaşadığı sorunu bende yaşıyorum, bende sizin gibi bir oyuncuyum.

İyi forumlar.

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

Lütfen üslupunuza dikkat edin.

Yapıtğınız benzetmeler ve asılsız ittihamları sonlandırın.

Sinirlisiniz sizi anlıyorum. Sağduyunuzu kayb etmeyin.

İyi forumlar.

13. vallah iyiki 4 aydır tek kuruş yatırmıyorum şu oyuna vip bile çekmiyorum içim rahat :D

14. Merhaba,

Ne yazıkki yeteri kadar ilgi alakaya alınmıyor türk oyuncular demek oluyor yanlış anlaşılmasın 1.2 haftadır oyun içerisinde duyduğum bunlar yabancı serverlar şimşek gibi niye bizim serverlarımız böyle kimisi diyor 6 tane TR serverı bir porta bağlıyken yabancı serverların hepsi ayrı portlara bağlı mantıklı geliyor artık pazar günü çift kapı ödülü var ama kimse yararlanamıyor yararlanamadığı gibi zarara giriyor biraz acele ilgilenirse sevineceğiz.

Sabır Tükendi Do

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.