Pazar Turnuvası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMUTANADAMA tarafından 20 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Pazar Turnuvası

Anketin kapanma tarihi 20 May 2018.
  1. Evet

75,0%
  2. Hayır

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Darkorbitte pazar günleri Turnuva düzenlenirdi ve kazanan 10.000 Euro alırdı Turnuvanın tekrar etkinleştirilmesini istiyorum diyenlerin desteklemseni bekliyorum Saygılar.

2. darkorbtit onu odeyecek guc kalmadi oyuncu kalmadi o yuzden kaldirdilar galiba bir ara almanya severinde duymusdum

3. onu 2 sene önce kaldırdılar jpayı düzelteceğiz dediler
    sonra da bir daha getirmeyeceğiz dediler o günden beri çok oyuncu bıraktı ben de devrettim bu gemiyi de devredecem daha bu oyunda ilerleme olmaz

turnuva yapmazlarsa bu oyunun amacı sadece random oyuncu yaratık mı kesmek haritalarda?

jpa sistemi oyuncuların en az %50 sine hitap ediyordu konu para ödemek değil bu sistemin var olması oyuncuların kendini denediği bire bir savaştığı bir alandı

kendini kanıtlama isteği mi dersin, para için katılan mı dersin eğlencesine o haritaya atlamak bile bu oyunun rutinini öldüren bir etkinlikti kısacası bayağı etkisi vardı

bir de 6 ay önce eski darkorbit ekibi bıraktı

yani bu yeni ekip kodlarla az oynasa ellerinde kalacak çünkü kendileri yazmadığı için hiçbir fikirleri yok oyun hakkında ve bu oyun daha da kötüye gidecek

eğer boyut savaşları haritasını hatırlıyorsanız adamlar 4 ayda 1 harita yaptılar ve 4 ay Allahın her günü akşam 6dan resete kadar oyun oynanmadı aşırı derecede kastı ve yaptıkları boyut savaş haritasının kalitesi ortada

bu kalitede bir ürünü sunmak için 4 ay oyun oynanmıyorsa akşamları kusura bakma da bu adamlar hiçbir şey bilmiyorlar demektir

ayrıca şunu da ekleyeyim jpa ile ilgilenmeyen oyuncular, işten eve gelip oyun oynamak, stres atmak isteyen oyuncular 4 ay boyunca bu kasmalar yüzünden akşam hiç oyun oynayamadılar

benim tanıdığım birçok klan(yabancılardan bahsediyorum), adamlar oynayamadığı için 4 klan birden bıraktı oyunu

ben lagların son 2 ayına denk gelmiştim ben de ağustos eylül falan oynasaymışım belki ben de bırakırdım komple o tarihte

neyse bir şey değişmedi bıraktım zaten bunu da bırakacam turnuva da yapacaklarını düşünmüyorum turnuva olmazsa da kimse geri dönmeyecek

bir boyut yüzünden benim tanıdığım 80 kişi bırakıyorsa insan bir düşünür bu yeni geliştirme tayfası ne kadar hakim bu olaya diye neye dokunsalar ellerinde kalacak

daha dur

server birleştirmesi yapmaya çalışacaklar onda da allah bilir en az 7-8 ay oyun komple gider sırf birleştirme yapmak için orda da hala devam eden oyuncular bırakır oyun da komple biter

kısa ve öz bu konuyla ilgili olarak jpa kesinlikle gelmeyecek darkorbit resmi ytb kanalında(darkorbit türkiye ytb kanalı değil) söylendi

ama başka turnuva gelebilir falan fişman dediler

gelir tamam ona itirazımız yok da kim getirecek bu yeni ekip mi? xD

oyun güzeldir hojdur ama benana

çünkü geliştirmecilerden hiç umut yok ayrıca neden bütün eski darkorbit yazılımcıları birden istifa etti?

çin malı şirketten çok baskı yemişlerdir galiba neyse zaten o olay da sonları oldu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.