Pazar Uygulamaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cücücüm tarafından 13 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

iki misli gg ödülleri günü

1. evet, başka günlerde de olsun

oy sayısı 9
    75,0%
  2. hayır, sadece pazar günleri olsun

oy sayısı 3
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cücücüm

cücücüm User

Bu 2 misli gg ödülü uygulamasının sadece pazar günleri olması haksız rekabete yol açıyor. Herkes pazar gününü oyunla geçiremiyor maalesef, ailemize, eşimize vakit ayırmak durumundayız. Şunu cuma gecesinden başlayıp pazar ya da pazartesi gecesine kadar yapabilirler. Lütfen gerekli yerlere iletiniz aksi taktirde bu haksız rekabete daha fazla sabır gösterebileceğimi sanmıyorum

%60 güzel bir oran sanırım? Umarım gerekli yerlere iletmeniz için yeterli olur.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Mart 2017
  2. baba

baba User

çok güzel bir konuya değinmişsiniz , pazar günleri insanların izin günü genelde misafiri,pazarı,marketi 2 hava alması derken vakit kalmıyor oyuna fazla . ayda 1 gibi bir süre ideal iken her hafta ve her pazar bu uygulamanın yapılması eminimki herkezi etkiliyordur , başka günlerdede x2 + indirim gelmeli bencede veya ayda 1 veya 2 keze düşürülmeli sayı . oyun resmen asosyalleşmeye doğru götürüyor şuan insanları
    şuanki durum ;

1- bütün hafta kas her pazar kapı yap rütbe korumak için
    2- bütün hafta topla pazarları hem elit hem uri kas hatta gg lerle beraber rütbede kasma var
    3- her hafta uri çek pazarları rütbe korumak için kapı yap

bu gidişte rütbeli gemiler içinden oyundan kopmalar başlayacak sonrası zaten klanlardan kopmalar sonra yönetim düşünür gelirlerimiz niye azaldı bizim ya diye :D

cücücüm bunu beğendi.
  3. cücücüm

cücücüm User

Görüyorum ki konuyla alakalı bir çok kişi benimle aynı fikirde. Zira aynı konu başka başka topicler halinde, başka söylemlerle açılmış. Umarım bu, gerekli yerlere iletilebilir bir ortam hazırlar.

4. Tamam Sende Haklısın Ama Diğer Şekilde Kötü Olur. Bi Cuma Yaparlar Bi Salı Belli Olmaz. Ama Böyle Belli Her Pazar. Olumlu Kullandım Yinede

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.