Pc çok kasıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HåγяoLa_КáяdéŞ[HДK™] tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pc Bilgilerim:
    Windows 7 Ultımate
    İşlemci : İntel Pentİum 4 Cbu 2.66 Ghz 2.68 ghz
    Yüklü Bellek(RAM): 2.00GB
    Sistem Türü: 32 bit İşletim Sistemi

F harfine basınca 300 Küsür Mb hızla oyunuyorum ve pc yasıyor neden bi yardımcı olun lütfen ya

Son düzenlenen: 5 Ekim 2014
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Oyun içi bazı çalışmalardan dolayı kasmalar yaşanıyor olabilir. Oyun ynarken farklı programlar, net üzerinde sayfalar açmamaya özen gösteriniz. Ortak bir internete sahip iseniz adil kota kullanımına bağlı olarak net hızınız düşmüş olup yavaşlamalara donmalara neden olabilir. Ufak bir ihtimalde olsa, PC niz haftalık yedeklemeleri yapıyor olduğundan işlemc ve ramin büyük kısmını kullanır, bu sırada pc niz kasabilir.

Keyifli Forumlar

3. Anladım çok tşkler teknik gereksinimlerde sıkıntı yok yani

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Eğer sadece darkorbit oynarken kasıyor ise yoğunluğa bağlı olabilir ama darkorbiti kapattığınızda da kasma yapıyor ise ramdeki gereksiz dosyalardan dolayı olabilir iobit smart ram gibi program kullanarak ramdeki gereksiz dosyaları temizleyin ayrıca başlat> çalıştır bölümüne msconfig yazarak sonrada başlatma bölümüne girerek sistemde daha başlama tuşuna bastığınız anda açılan programları görebilirsiniz birdaha gereksiz olanların işaretini kaldırarak ekstra ram kullanımını azaltabilirsiniz

Îyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.