pc kaynaklı donma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve нσησця tarafından 13 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar, evde 2 tane laptop var eski püskü laptobumda sorun olmadan (oyun kaynaklı donmalar vs oluyor tabi) oynuyorum fakat diğer laptopta oynamak istediğimde bir müddet oynadıktan sonra oyun donuyor bir tek gemi hareket ediyor etraftaki her şey donuyr( net kaynaklı değil takılma vs değil) yeni tarayıcı da indirdim olmadı, aynı internet ve şartlarda kötü pc de olmuyor bu sorun

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Oyun flash tabanalı olduğundan dolayı bilgisayarınızda önbellekte bir yer kaplıyor ve buda veri akışında etkili olmaktadır. Bu veri akışını otoban ve tek şeritli yol olarak hesaplayabiliriz. O yüzden sürekli olarak çerezlerinizi temizlemeniz lazım.

Keyifli Forumlar

3. her şeyi temizleyipo denedim yine olmadı program ile de tarayıcdan da temizledim oynarken çok akıcı zaten ve kısa süre sonra aniden donuyor yenilemeden geçmiyor lag vs değil başka bir durum ama çözemedim

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

4-5 ve x-5 haritalarında bu sorunlar çok oluyor siz hangi haritalarda bu sorunla karşılaşıyorsunuz.

Keyifli Forumlar

5. tüm haritalarda

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu tür bağlantı sorunlarını gerekli yerlere ilettik bizlerde çözümünü bekliyoruz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.