pc ve ben

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pc den fotolr atcam durumu nasıl yun için gunceleme yapılmalımı ?
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    birde modemim vın ayda 25tl veriyorum pc de virus program yok indircem ama dosyalar eksik iniyor flash belk kayboldu bulunca getircem 1 tane not pc leptop

Son düzenlenen: 30 Haziran 2014
  2. HYDRA

HYDRA User

Ekran kartini gorursek ? Daha iyi olcak

3. tmm bekle az

atım ekran kartını

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Haziran 2014
  4. işlemcin fena değil yeni bir pentium çift çekirdek şimdilik iyi işletim sistemini 64 bit olarak kurman tüm rami kullanmanı sağlar (ama anladığım kadarıyla 2.64 gb kullanman onla alakalı değil) fena değil sonuçta yinede hd graphics kötü kadiköyde yazıcı oğlundan 700 tl civarına bunu 20 defa katlayacak pc toplarsın seçim sende :)

5. mardindeyim ama dayım bilgisayrcı sen bana anlat bende ona :D
    64 bit nasıl kurarım :D

6. HYDRA

HYDRA User

Dark man bu arkadasin ekran karti ne

7. fazla program varsa siliyim ?

8. 64 win 7 satın alarak :)
    seninkinden düşük seninki 1700 mb oluyor toplamda sanırsam bu 1.1 gb her neyse bu ekran kartlarına biraz overclock yapılabiliyosa iyibir soğutmayla onu yapabilirsin (cıvkını çıkarmadan) bide ramini artırarak paylaşım olayından daha düzgün yararlanabilirsin. yılmazın ekran kartı galiba hd graphics 3000

9. HYDRA

HYDRA User

Yilmaz kardes den bu ekran kartiyla wolfteam gibi otunlari oynamaybiliyomusn ve darkorbit kasiyormu son olarak pcen kac yillik

10. pc
    iliyle konuşma duz konuş

******* oynamıyorum pc 2-3 yılık galiba çok pc deigştim yaş 15 :D çok pc kırdım ilkk okul 3 te aileye baskıyla aldım

11. i3 yada i5e falan geçebilirsen senin için daha
    eee :) ekran kartına bios dan ekran kartının hızını normalin üstünü biraz çıkarabilirsin. birde normal ramini yükselterek ekran kartının ramden çaldığı yaklaşık 1 gb yi kurtarıp daha çok oyun oynayabilirsin

12. peki nasıl yapcam teker terkr yaz şimdi :D

13. kıymetini bilin ben yıllardır pentium 4 kullanıyodum :)

14. yaş kuçuktu aga babam zaten ilki 2 ell digerler leptop :d

yaş kuçuktu aga babam zaten ilki 2 ell digerler leptop :d

15. HYDRA

HYDRA User

Peki sen sorunsuz darkorbitte cubikon baskin gibi seylerde kaiycagina eminmisn rami yukseltmeyle biosu saymadan

16. araştırman lazım bende bilmiyorum laptopta bios olayını. ama özet olarak şunu söyliyim pc açılırken bi tuşa basman lazım pc ne bilmiyorum artık f8 mi olur del mi olur o tuş bilmiyorum. işte oralarda "advanced bios settings" yada türevi birşey olacaktır ya ordadır yada mb intellegent (yanlış yazdım) gibi bir seçenek olcak orada olmalı o tip ayarlar. ama deneyimin yoksa bilen birinin yardımıyla yap farkında olmadan 21543676 ghz overclock yapıp türkiyeyi havaya uçurmaya hiç gerek yok :)

17. hayır mini haritam açılmıyor kasma oluyor

18. emin gibiyim tabiki denemeden net bişey söyleyemem. ama gerek olmadıkça paylaşım özelliğini kullanmazsa sıkıntı olmaz

19. HYDRA

HYDRA User

Neyse ben sana laptop carsamba gunu kullandiktan sonr araporu veririm bu konulardan veya yeni konudan tamam

20. pc ci dayımız var hukumet gibi ama o nun yanına gitsem yetr der brda darkobit meşhur ve buyukler oynanmasını istemez mardin darkorbit şehridir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.