pc ve ben

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. seninki pentium dual-core onun ki i5 :) ayrıca mini harıta açılmaması düşük internet bağlantısından. vınn gibi aletler telefon interneti gibi olduğu için geç gelir mini harita vb.

2. HYDRA

HYDRA User

Yani 2100 verip adam gibi darkorbit oynayamak cok uzucu olur

3. nasıl olcak o
    pc verdigm paryla şirket kurardım :D

vın zaten sınırsız alsam ii olurmu ?
    birde 1 gb internet diolar o nedir ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Haziran 2014
  4. HYDRA

HYDRA User

Daha vermedim taksitle :D

5. MODEM ALLL ETHERNETLE BAĞLAN :D

6. HYDRA

HYDRA User

Yılmaz sen sanslisin git daina bilgisiyari dizsin battlefaild oynarsin

7. 1 gb interte tarife diyolar onu anlat az :d

8. sende şanslısın :) yurt dışından gittigidiyordan falan parçaları getirte getirte bişeyler toplayabilirsin

abicim ben turkcellde çalışmıyorum pc donanımları tamamda vınn hayatımda kullanmadım :D

9. HYDRA

HYDRA User

Benim ailem sıkısık laptopu zor aldirrdim :D ekran karti dedim anneme az daha beni ekran kartina cevirecekti

10. neyse ******* da ve darkorbitte ve o tip oyunlarda sıkınta yaşamazsın :)

11. ii yapıyosun

12. net herşey aneme net al 60 tl desem dograr evde 2 internet tlf ve pc var 50 tl tutuyor ikna etsem modem alcam 2 net iptal etcem .d

13. HYDRA

HYDRA User

Abi carsamba gunu alinca darkorbiti bile oynayamazsam ttnet in .. artik ne kadar soverim bende bilmiyorum

14. birde internet baglanınca donma oluyor virus programım yk birde pc taşımaktan korkuyorum dayımın ev yolu full kapkaçı D

15. modemi şiddetle tavsiye ederim farkı görürsün
    i5 işlemciyle darkorbiti oynayamamak demek jet uçağıyla saate 30 km ye bile ulaşmakta zorlanmak gibi bişey

16. HYDRA

HYDRA User

Abi arkadasimin laptopu bile ayni fiyat 1700 tl falan ama ekran kaeti 1 gb yaziyor pes falan oynayabiliyo

17. gitkçe arttıyo ama hzılıca degil

18. sende oynayabilirsin ama arada kasma olabilir. gerçi i5 in üzerindeki kart çok kötü değildi heleki yeni bir i5 ise

19. HYDRA

HYDRA User

Annem yarin laptopu iptal etcem diyo :D ekran karti cacikmis falan dedim

20. **** bende oynaya biliyorum ama bu pcde denmedim yereldisk d azcık dolu foto şarkı başka yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.