PC

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MEZARCI.[TrKy] tarafından 31 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbitte pc nin işlemci hızı çok önemlimi mesela 1.9 ghz (pentium) olsa ekran kartı 2gb ram 4 gb olsa iyi olurmu yoksa işlemci yüzünden bi işe yaramazmı.... ?

Son düzenlenen: 31 Mart 2015
  2. Merhabalar;

Bilgisayarınızın özellikleri iyi fakat oyun oynarken nelerin açık olduğu da çok önemli bir etken.Misal oyun sayafası açık,youtube facebook google vb. siteler. pcnizin raminden yediği için oyunda kasmalar yaşanabiliyor.Bigpoint ekibinin son yaptığı güncellemelerden sonra bende kasmalar ve donmalar yok denecek kadar azaldı en bariz örneği çılgın kübikon zamanı x-6 haritalarına giremiyordum şimdi öyle bir sorunum kalmadı.

İyi forumlar.

3. Benm en büyük sorunum savaşırken 5 e 5 kaln savaşları falan bilgisayar pert gemi durup durup giyo :D ama ekran kartı 1 gb ram 2 gb idi şimdi yukarda dediğim özellikteki parçaları taksam gene o tip sorun yaşarmıyım ? başka ce gibi şeyler açık olmadan...

4. Merhabalar;

Bilgisayar özellikleri hakkında derin bir bilgim yok fakat benim pc i5 8gb ram 1gb ekran kartı var dediğim gibi son güncellemerden sonra kasmalar ve donmalar büyük ölçüde azaldı.Oyun oynarken bütün harici programları kapatıyorum müziği bile telefondan dinliyorum :).

İyi forumlar.

5. İşlemci kaç ghz :D ben işlemciden korkuyorum :D

6. Merhabalar;

Malesef bilmiyorum.

İyi forumlar.

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Dark Orbit için önerilen sistem gereksinimleri ;

Önerilen İşletim Sistemi ; Windows XP , Vista , 7 ve üzeri

İşlemci ; Pentium 4 ( 2.4 Ghz veya üzeri ) veya üzeri

Ram ; 1.5 GB ve üzeri

Ekran ( Grafik ) Kartı ; Nvidia GeForce 6600 GT ( Belleği 256 MB veya üzeri ) veya üzeri

Tarayıcı ; Flash Player 10 veya üzeri

Keyifli Forumlar

8. Çok Sağ olun Bende Böyle Bir şey Arıyordum Konu Kilitlenebilir Ellerinize Sağlık İstiklal Ve Çakır Modum..

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Biz teşekkür ederiz

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.