Destek Pc'm Darkorbit Oynarken Kapanıyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FULLTIME0FFTURKEY tarafından 16 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar özellikle kapılara girdiğim zaman pc'm birden bire kapanıyor çerezleri siliyorum flash player yüklü Pc' de bir sorun yok 2 defa kasayı götürdüm temizlettirdim (Advanced SystemCare 8) bu da yüklü sürekli taratıyorum sizce ne yapmalıyım Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.

İyi Forumlar.

2. Eğer sadece ekran kapanıyorsa ekran kartında hasar var demektir. Nerden biliyorsun dersen aynı şey benim de başıma geldi. Başka bir oyunda oyunun tam ortasında birden bire kapanıp ekran uyku moduna giriyor ancak kasa çalışıyordu. Ekran kartını değiştirdim o sorun kalmadı.

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bilgisayarınız güç kaynağı,Power Supply nizde arıza olabilir.Aşırı yüklenmede kendini kapatıyor olabilir.

İyi forumlar.

4. aynısı bende vardı pc çokuyordu pc format atmak gereksiz ya ekran kartı yi yada bilgisayarı degiş

5. Merhaba,

Bilgisayarınızın ekran kartı Darkorbit oynarken daha çok enerji harcıyor olabilir. Bu durumda güç kaynağınızdan daha fazla enerji çekmek ister fakat power supply bunu karşılayamaz ise kendisini kapatır. Bu gibi durumlar bilgisayardaki parçanın sonradan değişiminde çok yşaanır. Özellikle de ekran kartınızı sonradan değiştirdiyseniz bu yüzden olabilir. Direk güç kaynağınızda da sıkıntı olabilir.

Tavsiyem bilgisayarınızdan tüm donanımlarınızın voltaj ölçümünü yapın ve eğer gerekiyorsa güç kaynağınızı bir üst seviyeye taşıyın.

İyi forumlar..

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Birde temizlemeyi acemi biri yaptıysa işlemci fanını düzgün takamadıysa belirli bir süre temassızlık sonucu kapanıyor olabilir.Bende bu durumu çözene kadar çok çekmiştim söylemek istedim.

İyi forumlar

7. Herkeze teşekkür ederim modlarım ve arkadaşlarım önerilerinizi dikkate alıcam öncelikle ekran kartını yenilemekle başlıcam kasayı da işten anlayan birine götüreyim :) bilgisayarı değiştireceğimi oyuna uri atarım :D neyse modum konu kilitletmesi uygundur
    İyi Forumlar.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

Tabikide teknik destek almanız daha yararlı.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.