Pek yeni sayılmam ama..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TinyKnight tarafından 8 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TinyKnight

TinyKnight User

Çokda iyi değilim bulunduğum serverde lf3 fiyatları saatlere göre 3 ila 15m arasında bo2 fiyatları 3 ila 10m arasında hız jeneratörleri 10-20kdan 5me kadar yükselebiliyor.Cpular 10 20kya kimisi satış fiyatının daha ucuzuna gidiyor 8 iris 17 lf3üm 6 bo2 7 hız jeneratörüm var günde 1 2 saatimi bazende hiç vaktimi ayıramıyorum ne yapmamı önerirsiniz henüz petim yok ama x3de 150bin uri çekmeyi düşünüyorum (ki oluyorsa yeni başlayanlara sunulan %33 tasarruf imkanıyla) şuan 11 argeyim pet ve pet modüllerini vb aldıktan sonra kalanını günlük dosya indirimi ve avantaj paketiyle argeye basıcam vip alabileceğimi sanmıyorum öğrenciyim belki günlük dosya indirimde 2 tlye verirlerse alabilirim 2 gün 11 saat dersin 3 gün 8 saat stajım var bilgisayarım masaüstü ne önerirsiniz?

+Edit: Serverde türkler çok ama yardım eden az edenlerde çok az oyuna giriyor ya da çok fazla edemiyor dolayısıyla klanda yok olanlarda sağlam klan 1 2 gün girmesen atıyorlar.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Günlük 1-2 saat ayırdığınıza göre;

Eski harita dediğimiz x3-x4 haritalarında Leonov gemisinden alarak hızlı bir şekilde Urıdıum kasabilirsiniz.

Görevlerden alıp görevde yaparsanız,leveliniz kısa sürede yükselecektir.

X7 haritasına leveliniz yettiğinde Kristallon keserek hem kredi,hemde Urıdıum kasabilirsiniz.

Pet almanızı tavisye ederim.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ekim 2016
    JUPlTER bunu beğendi.
  3. TinyKnight

TinyKnight User

pet için hangi modülleri önerirsiniz oynama düzenime göre leonov olayını denedim 1 saatte 3k gibi bir uridiuma yakın miktarda kazanç elde ediyorum ancak kredi yönünden yeterli olmuyor

4. Kardeşim sana pet için tek tavsiyem 50k uri verip alacağına montaj bölümünde gerekli olan şeyleri alman bu şekilde 25k uriye alabilirsin ve petini 8 lvl yaptıktan sonra modül almanı öneririm oto toplayıcı, hammade toplayıcı, kamikaze bunların 3.svsi şart ama isteğe bağlı gemi tamir, düşman bulucu 2.sv alabilirsin ve sana kolay kredi kasman için bi önerim daha var ticaret modülünü 3. Sv alıp eline geçen herşeyi satman böylelikle kolay kredi kasabilirsin.

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Arkadaşımızında dediği gibi montaj kısmında peti daha az maliyetle birleştirebilirsiniz.

Görevleri yaparken petiniz her zaman açık olmalı,kısa sürede peti 8 level yaptıktan sonra 3 level modülleri almaya başlayınız.

Pet modüllerini almak için indirim günlerini tercih ederseniz daha karlı olur.

Daha sonra ;
    Pala toplayacaksanız hammadde toplayıcı 3 ,kutu toplayacaksanız oto toplayıcı 3,yaratık ve görevleri için düşman bulucu 3 ve kamikaze 3 öncelik ve geri kalanlar zaman içinde tamamlanmalı derim.

Bol şans ve iyi oyunlar dilerim.:)

İyi forumlar..

Rehber bunu beğendi.
  6. TinyKnight

TinyKnight User

3. seviye modülleri veya protokolleri almak için ilk 2 seviye modülleri almam gerekli mi?

7. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Hayır direk olarak 3.seviye modül ya da protokol alabilirsiniz.

Kademeli ilerleyiş söz konusu değildir.

İyi forumlar.

8. TinyKnight

TinyKnight User

teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.