pembe korsan kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___apache tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ___apache

___apache User

hakimiyet etkinliğinin tanıtımında pembe korsan kutusu var. ve açıklamasında lf4 ve droit tasarımı(sanırım havoc ve hercüles) verdiği söyleniyor. etkinlik 2 gün sonra bitecek ve bu kutular hala haritalarda yok? Türk serverlarına özel olarak mı yok , yoksa hiç bir ülke serverlarında mı yok?

2. Modlarımız dediğine göre son gün çıkacak.

3. Jameika-TR

Jameika-TR User

Aslında modlarımda pek emin değil tabi ben enson baktıgımdan beri bir konu acılmadıysa

4. Merhaba ,

En son bize gelen bilgilere göre son gün her server için 72 tane Demaner yük gemisi çıkacak..

Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

5. Yine full elitler gelir sadece lf4 için kutuları onlar açar bize de izlemek düşer :(

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Full elit gemilerin çok fazla açacağını sanmıyorum ve demaNer npc sinden kaç kutu düşeceği bilgimiz dahlinde değildir belkide bir kaç kutu birden düşecektir takipte kalınız.

7. İnşallah dediğin gibi olur nefes cm. Yarın son günü değil mi?

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Son gün 16 Ağustostur ve en fazla online saatlerinde çıkacağını düşünüyorum ve şuda olabilir hafta sonu olacağından gün botu olma ihtimalide yüksektir takip ediniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.