Pepsi Kampanyası Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ByBekir tarafından 27 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ByBekir

ByBekir User

Ben 7 Tane Kapak Kodu Girdim Hepsindede Başarılı Dedi Ne Hediye Geldi Nerden Göre Biliriz Veya Hediyelerimizi Nerden Ala Biliriz Yardım...

2. Merhaba ,

Seyir Defteri yada Uridium > Balans kısmını kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Aynısı bana oldu ve seyir defterinde kod aldınız diyor ama balans kısmında bi olay yok hiç bir hediye gelmedi ?

4. Şimdi bende uri hariç hepsi geliyordu. Bir kapak daha alın ve kodu girmeden önce ödüllerin miktarını yazın. Kodu girdikten sonra uri dışında çoğunun gelmesi lazım. Ben 2 defa denedim uri hariç diğerlerinin hepsi geldi...

5. Merhaba ,

Hangar > Ekipman kısmından lazer yada roket cephane sayısını kontrol edin. Daha sonra kodu kullanın ve tekrar kontrol edin değişiklik olup olmadığını görebilirsiniz.

Buradaki konuyu incelerseniz kodu kullandığınızda hangi ödülleri kazanacağınızı görebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. kupon kod kullanıldı diyor fakat içerik görünmüyor . ama veriyor ödülleri bu arada ödüller arasında uridium yok cephane ve kuponlar var

7. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.