Pepsi-Türkiye Promosyonu!

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 20 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bir şey sorucam benim daha önceden başka bi oyundan biriken 15kadar pepsi kapağı var onlardada kod var onları girsem kabul edermi? :D ama eski biraz 2tane girdim daha önce kullanıldı dedi tesadüfmü yoksa geçersizmi ?? :D

2. YAHU BEN GLOBAL AVRUPA1 DE oynnuyorum bende o urıdyum a gırdıgımde yok pepsi tıklama yeri bi yrdım ediverin

3. Merhaba ,

Eğer kod yazarken en başında yada en sonunda boşluk bıraktıysanız yanlışlıkla hata verebilir. Eğer kod kullanımı başarılı bir şekilde yapıldıysa ödüllerin gelmesi gerekiyor. Gelmediyse support'a mesaj yollayıp durumu bildirebilirsiniz.

Dün bir önceki mesajımda yazdım ve hatta resim eklemiştim.

İyi forumlar.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Bu konuda net bilgim yok fakat support'a mesaj yollayıp sorabilirsiniz. Bilgi varsa cevap olarak vereceklerdir.

Bu kampanya sadece Türkiye serverlarında geçerlidir.

İyi forumlar.

5. Bence çok saçma bir uygulama adminim ya uri ödülüde koyun yada uygulamayı kaldırın yani :D

6. Bence Ödülleri Uriye çevrseniz daha iyi olur sanırım .. :)

7. 61TUTKUN61

61TUTKUN61 User

İğrenç bir kanpanya AYRAN için ben size aynılarını her gün vereyim dark orbit gittikce cimrileşiyor....Eskidende cimriydi ...

8. Brky

Brky User

şifreyi nereden gireceğimizi anlatır mısınız ? oyunda yeni sayılırım bulamıyorum

9. djxblue11

djxblue11 User

pepsi nin sitesinde urudyumda veriyo diyo ben bişeey alamadım nasılkanpanya

10.  
    rutinbkkz121314 bunu beğendi.
  11. Merhaba ,

Anasayfa'dan URIDIUM kısmına tıklayıp açılan sayfadan PEPSI yazan yere tıklayın. Resimdeki işaretli kısımları takip edebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. çok saçma madem pepsının reklamını yapıyosunuz bari düzgün hedıyeler verınde mılletın aldığına değsin

13. Beyler bir kereliğine denemiştim 75krşluk Pepsiyi olmuştu ama ödül geldimi gelmedimi bilmiyorum. Şimdi denedim kod geçersiz diyor. Ben bi kodu vereyim belki kabul eder sizde *****

Edit : *********** imiş :D

Son olarak tespitlerimin sonucunda 75krşluk kapaklardaki kodlar uri hariç diğer ödülleri vermektedir yani 2000mcb 250 PLT-2026 200 ECO-10 diğerlerini ölçemedim...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 May 2014
  14. mahalledeki çocuklara haber saldım pepsi kodarının hepsi bana gelecek :D:D:D:Dsaadaddacsca

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  15. Ha tamam 50k x2 cepte :D

16. Anakonda07

Anakonda07 User

cm modum bu pepsi kampanyasının verdiklerinin değişmesi bi olasılık var mıdır acaba ?

17. ödüllerin hepsi gelmiyor değil mi sadece 1 tane

18. Merhaba ,

Kutu yada litrelik olmasına göre değişiyor diye üyeler söylüyor fakat deneme fırsatım olmadı. Açıklamada ne yazıyorsa onlar geliyor.

Ödül olarak açıklananlar geliyor onun dışında birşey gelmiyor.

İyi forumlar.

19. pepesi kampanyası bitti mi acaba yokda ortada

20. pepsi kampanyası bitmiştir bilegilerimizle :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.