Pepsi-Türkiye Promosyonu!

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 20 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Kampanya bitmiştir ve şu anda zaten Uridium kısmındaki menüden de kaldırılmış durumdadır.

İyi forumlar.

2. Anakonda07

Anakonda07 User

cm ama hala var pepsi menüsü ve bu kampanya kaç günlüktü kine ?

3. Etkinlik gayet güzel ama ödüller biraz daha iç açıcı olabilirdi

4. Merhaba ,

Dün gözükmüyordu fakat belki uzatılmış olabilir.

İyi forumlar.

5. Admin Pepsi promosyon şifremi gönderdim Hediyeler Ne zaman gelecek BAna Gelmedi

6. Merhaba ,

Liste v.b. olarak gözükmüyor sanırım fakat ödüller geliyor. Kodu kullanmadan önce ve sonrasında ekipmanlarınızı kontol edebilirsiniz.

İyi forumlar.

• cm bende pepsi kanpanyasını tekrar başlatsanız onunada geri dönenler olur sırf pepsi için .:) saygılarımla...

7. Merhaba ,

Bu tür konular için bizler karar veremiyoruz. Ayrıca bir takım anlaşmalara ve sponsorluklara bağlı olan konular için net birşey diyemem.

İyi forumlar.

8. ADmin baktım Gelmemiş

9. Bitti çünkü bu kanpanya :d

10. Üyelere kolaylık sağlamıyorsunuz ve söylediklerine kulak vermiyorsunuz artık kendi çıkarınıza bakmak yerine üyelerin yararına yönelik birşey yapsanız daha ii olur…

11. Bn kodları girdim ama odulleri gelmedi hemde kod basariyla gonderildi diyor ne yapabilirim yetkisi li varsa soylesin

12. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

lütfen üslubunuza dikkat ediniz

Merhaba

Uridium sayfasından balans kısmına giriniz orada çıkmış olması lazım

iyi forumlar

polatalemdar311 bunu beğendi.
  13. Darkorbit gibi yüksek gelirler elde eden bir site pepsi kampanyası yapıyor,kodları giriyoruz pepsi paketi alındı yazıyor fakat ne paket var ne de alınmadı diye bir açıklama!Bir diğer pesi kampanyası konularından bir kaç forum kullanıcısı ve bir kaç fm
    " kampanya bitmiştir :("
    diyor ama oyun ana panelinde hala kod girişi yapılabiliyor!acil bir açıklama bekliyorum.Ya bir resmi açıklama yapın,ya kaldırın pepsi kampanyasını ya da girilen kodların hepsinin paketini verin hesaplara..!

14. Merhaba ,

Uzatılmış olabilir ayrıca kod giriş bölümü varsa devam ediyordur. Kod kısmı hala durduğuna göre kampanya devam ediyor.

Kod bölümü o mesajı yazdığımda yoktu o yüzden bittiğini zannedip öyle yazmıştım.

İyi forumlar.

15. moderator bey efendi burda ödülleri yazmıssınız ama googlede pepsi darkorbit diye arattımızda 1000u geliyor diyede yazıyorlar bilginiz olsun

16. Sayın Moderatör ;

ben 40 yaşında 10 senelik oyun emekçisiyim.20 kasa pepsi aldım dark orbit için mekanıma.Garsonlardan da rica ettim ayırın açma halkalarını diye.Bu oyuna olabilirlerle,bilemedimlerle açıklama yapmamalısınız.Net çözümler ve kanaatler duymak istiyor oyuncular.(*)

Çok basit bir yazılımla hangi hediyeyi kazandığımız seyirde veya balansda yazılabilir.

Farkettiyseniz konu;sorun devam ettikçe hortluyor.

Saygılar

Yiğit Özkan
    (*)"Hediye kodlar an itibariyle hesaba yükleniyor"

Son düzenlenen: 15 Temmuz 2014
  17. 20 kasa pepsi :eek:o_O

18. Ödüller biraz düşük olmuş onun dışında güzel.

19. 2014 - 2006 = 8
    2 yılda pepsiden promosyon 10 senelik oyun emekçiliği kutlu olsun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.