Pepsi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ancasin tarafından 23 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ancasin

Ancasin User

Pepsi kapakları ne zamana kadar geçerli ve farklı kapaklardaki kodlardan kaç kere yapabiliyoruz? 100 tane kod bulsam 100 tanesini de yapabilir miyim? :D Pepsi-Türkiye Promosyonu! konusunu okudum, orda ayrıntılı bilgi yok.

Bir de oyunda slot çubuğundakilere tıklayınca lazer miktarı falan yazıyor ya, onu kim times new roman yaptıysa, şahsi görüşüm berbat olmuş. Bunu da bir dost eleştirisi olarak kabul edin. :)

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

aynı gemiye 1 den fazla kod oluyormu denemedım ama deneyiniz oluyorsa zatten bi sıkıntı olmaz

Keyifli forumlar

3. Yapılan duyuruda istenildiği kadar kullanılabileceği açık bir şekilde belirtilmiş.

4. Merhaba;

Süre belirtilmemis fakat 1 gemide istediginiz kadar kod kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. Ancasin

Ancasin User

Dün 3 kere kullandım da bir sınırı varsa durduk yere ceza almıyım diye sormak istedim :D Tamam sınırı yoksa konu kilitlenebilir arkadaşlar.

6. Konuya gerekli cevaplar verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.