PEPSİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Win[RAR] tarafından 9 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Win[RAR]

Win[RAR] User

modum pepsi kampanyasında 1000 uridiyum diyodu 50 tane gönderdim tam ama bir kere bile 1000 uri gelmedi ?

2. Merhaba ;

1.000 uridium verilecek gibisinden bir açıklama yoktu zaten. Bunu da nerden çıkardınız?

Keyifli Forumlar.

3. Win[RAR]

Win[RAR] User

pepsinin sitesine girince ödüller roket,atlama kuponu,tamir kuponu,havai fişek 1000 uri verilecek yazıyodu buyrun
    DARK ORBIT
    Pepsi kutu ve pet şişe ürünlerinin kapaklarından çıkan şifrelere Dark Orbit’te Pepsi özel oyun paketi hediye!

Hediye paket kapsamında 2500 MCB-25-1000U, 250 PLT-2026(credit roket), 200 ECO-10 (roketatar için credit roket), 10 havai fişek, 1 atlama kuponu ve 1 tamir kuponu var!

Kampanyaya *************** sayfasında ilgili alana Pepsi şifresi giren herkes katılabilir.

Kampanya Katılım Koşulları:

• Kampanyaya tüm Pepsi 330 ml kutu ve tüm pet şişe (Pet 3 litre, 2.5 litre, 2 litre, 1,5litre, 1litre, 450 ml, 330ml)ürünlerinin kapakları altından çıkan şifreler dahildir.
    • Kampanyaya *************** sayfasında ilgili alana Pepsi şifresi giren herkes katılabilir.
    • Kampanyadan kazanılan hediyeler 2500 MCB-25-1000U, 250 PLT-2026(credit roket), 200 ECO-10 (roketatar için credit roket), 10 havai fişek, 1 atlama kuponu ve 1 tamir kuponudur.
    • Oyun puanı için site içinde yapılan katılımlar ücretsizdir.
    • Şifreler tek kullanımlıktır.
    • Kampanyaya 1 Haziran 2013 ve sonrası üretilmiş ürün şifreleri dahildir.
    • Kampanya stoklarla sınırlıdır.
    • Kampanya koşullarını değiştirme hakkı Pepsi’de

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Haziran 2014
  4. Adminimiz etkinlik konusunda belirtmiş.Ama uridium yazmıyor.

5. sagokey22

sagokey22 User

Yav arkadaş bir açıklama istiyorum bu hesabı şimdi neden banladınız Win [RAR]I çok merak ediyorum üstelikte 23üne kadar ban atmışsınız bu ne rezilliktir arkadaş suçsuz yere banlamak sevap oldu herhalde not konuyu büyük harfle açtığım icin özür dilerim farketmemişim

6. Orada belirtilmek istenen sey 2500 mcb-25 lazer cephanesi 1000 uridium degerindedir.

Konuya gerekli cevap verilmistir, gerekli aciklamayi profilinize yazdim.

Kilitlenmesiuygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.