Pepsi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by cücücüm, Oct 3, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cücücüm

cücücüm User

Uridium bölümünde yer alan pepsi sekmesine bir kod girdim, kod kabul edildi ve "kod gönderildi" diye yazdı ancak bir şey olmadı. Ne olması gerekiyordu? konuyla ilgili forumda bir açıklama varsa linkini alabilirmiyim? ya da ne olması ve nasıl olması gerektiği ile ilgili bilginiz varsa açıklarmısınız*

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Pepsi ile ilgili bu konuyu inceleyiniz size verilen hediyeler yazmayabilir kampanya hediyeleri
    • Kampanyadan kazanılan hediyeler 2500 MCB-25-1000U, 250 PLT-2026(credit roket), 200 ECO-10 (roketatar için credit roket), 10 havai fişek, 1 atlama kuponu ve 1 tamir kuponudur.
    Pepsi

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

her kod 1 tamir kuponu 1 atlama kuponu 1000 yada 2000 x2 lazer havafişek ve 1-2 ıvır zıvır daha veriyodu unuttum ama onları

4. cücücüm

cücücüm User

o zaman o ıvır zıvır hediyelerim gelmedi benim. ne balansta ne de başka yerde bununla ilgili bir haber yok. ne yapmalıyım?

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Envanter içerisnde kontrol edildikten sonra gelmediğiniz düşünüyorsanız supporta hediyelerinizin gelmediğini ve incelenmesini istediğinizi belirtin.

6. cücücüm

cücücüm User

Mermi ve roketleri bilmiyoruom ama 1000 uridium'un gelmediğinden eminim

7. Nefes

Nefes User

Selam

Supporta açıklayıcı olarak yazıp incelenmesini talep ediniz lütfen.

8. cücücüm

cücücüm User

Teşekkür ederim iyi çalışmalar

9. Nefes

Nefes User

Selam
    Biz teşekkür ederiz kolay gelsin.

Thread Status:
Not open for further replies.