Performans Kalitesi Kasma Donma

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve İASIK tarafından 7 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İASIK

İASIK User

Oyunu oynuyorken kasma ve donma yaşıyorum yeri geliyor portallardan atlarken dahi diğer şirket oyuncularına yem olabiliyorum ne kadar ayarlardan kurcalasam dahi 3D'de verimli performans ayarlarını yakalayamadım benim sorunum çok aşırı kasma ve donma ile ilgili. 2D olarak oyunu oynamak istemiyorum uygun performans ayarları kılavuzu forumda var mıdır varsa nerededir veya yardımcı olabilecek bir yöneticimiz var mıdır saygı sevgi selamlar iyi forumlar dilerim.

2. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Grafik ayarlarını en düşüğe getirmenizi ve diroitleri kapatmanızı öneririm. Ayrıca farklı tarayıcılarda daha yüksek performans alma şansınız da olabilir, denemeye değer. Uygun performans ayarları her sistem için değişiklik gösterecektir, bunu ayarları en düşüğünden itibaren deneyerek keşfedebilirsiniz. Bilgisayarınızın özelliklerini de yazarsanız benzer özelliklere sahip kullanıcılarımız size öneri sunabilir. Eğer bilgisayarınızın özellikleri iyi durumda ise oyundan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorsanız bu konu hakkında support'la iletişime geçebilirsiniz. Support ile iletişime geçerken buradaki rehberden faydalanabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. İASIK

İASIK User

Teşekkür ediyorum işletim sistemim w10 Amd A8 işlemcim var 4 Gb bellek mevcut ekran kartı hakkında pek bir bilgim yok tarayıcı olarak Yandex kullanıyorum tepkime halinde oyuncular ile savaş içerisinde iken sürekli donma kasma yaşıyorum.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Buradaki konuda bulunan adımları uygulamanızı size tavsiye edeceğim. Eminim size yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.