Performans Sorunları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OnuN.Adi.£bRu tarafından 4 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gtx1060 6 gb ekran kartı 16 gb ram windows 10 pro i7 8750h 8. nesil işlemci ve 100 mbps fiber internet var kardeşim oyunu full grafiklerde en fazla 10 dk oynayabiliyorum sürekli f5 atmak zorunda kalıyorum en düşük ayarlarda sadece arka plan açık halde 1 saat sonra f5 atma gereği duyuyorum yoksa konfi arası geçişler çok yavaş oluyor tr serverlerinin bulunduğu sunucudan daha sağlam benım notbook orası aşikar dostum :)

2. Viraaa

Viraaa User

valla bende ekran karti bile yok.ama yemin olsun bi gram kasma masma yok:) hatta bazen kendimi kaptirip 10 saat bile araliksiz oynuyorum.yine hic kasma yok.benim pc de ole iyi bi pc degil.i3 islemci 4 gb ram var.ana kartin ekran karti slotu yandigi icin ekran kartini cikardim:)) valla ne bilim 50 fps lerde oynuyorum ben.valla senin gibi bi kac arkadas daha yazior pc ozellikleri yuksek ama kasma var die.anlam veremiorum.diorum ki bu adamlar oynayamiosa ben nasil oynuyorum.bu elektronik isi sans isi diolarya.bu tarz bi durumdanmi bahsediolar acaba:))he bu arada internette fiber miber degil.ttnetin 15 bit diye sattigi fakat 7 bite kadar cikabileninden :)

Son düzenlenen: 4 Haziran 2019
  3. xxNamikaze

xxNamikaze User

laptop özellikleri> ya bende bu bu var kasıyor.... :)
    bende i7 8550u, mx150, 12gb ram, 24 mbps ve sıfır kasma.. 2 boyutluda arka planda ağır birşeyler açıksa veya windows update çalışıyorsa kasıyor ama 3 boyutluda direk min 45 fps

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Haziran 2019
  4. hocam bu tamamen tarayıcı uyumsuzlukları ile ilgili diye düşünüyorum, ben size 3d oynamanızı tavsiye ederim tarayıcılarda 3d oynarsanız tarayıcının donanım ivmelendirme özelliği çalışıyor ve daha verimli oynanabiliyor, ayrıca ben maxthon 4.3.3 surumuyle oynuyorm sadece oyunu oynamak için indirdim gercekten iyi oynanıyor 2d de bile kasma az oluyor diyeyim ki benim bilgisayarım Viraaa arkadasın yazdıklarından bile :D kötü, chromedan oynarsam çok kasıyor bu arada 2d 3d farketmiyor onuda not düşeyim ,ancak maxthondada söyle bi skntı var oyuna uzaklastırma yakınlastırma özelliği calısmıyor oyun acıldıgında ekran ne kadar yakında o mesefaden bakabiliyorsunuz %70 te oynuyordm ben normalde ancak bu özelliği gerçekletiremıyorsunuz maxthonda, yandexi öneren çok fazla oynun kendisi dahil bu taraycı kullanıyor deneyeiblirsiniz, ayrıca youtube videosu ceken arkadaslar var onlara sormanızı öneriyorum ayarları nasıl neden sizde kasmıyor bizde kasıyor diye mesela darkorbit yayıncısı olan killmedium isimli şahış 2d de oynuyor ve gıdım donma yaşamıyor tabii o almanyada oynadığı için ping faktörü neredeyse yok ancak fps sıkıntısıda yaşamıyor arkadas bunun gibi birilerine sorup sorusturun bence

usta06 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.