Destek pet 7 seviye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Makaveliiii tarafından 11 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar petim 7 level amacım 8 yapmak ama kasamıyorum. görevler de artık cok zor tek basıma yapamıyorum yardım istiyorum malesef oyun için yardımcı olacak kimse bulamıyorum. yokmu bunun bir hal çaresi normal kasıyorum zaten % 5 i pt e gidiyorum 100 200 tp pete gidiyor ne kesersem yani.

sibo kesiyorum 100 anca veriyor ki 8 seviye pet 3 4 m tp istiyordur. pet hapı falanda yokki hızlansın tp si .günlerdir 7 seviye petle dolasıyorum bi çözüm bulamıyorum :(

2. senberk99

senberk99 User

kardeşim bne ynalışlıkla level atlatıyorum pete :/ ticaret modülü açık oluyo o arada görev bitiyo petin level artıyo yani level artırmaktan kolay şey yok pet için petin level artmıyosa hemen kendi levelini artırabilirsin gelen görevlerle depeti 14m tp 7.5m tp verne görevler var 16-17 level için onları zaten 1 ini yapsan 8 level olur kolay gelsin...

3. 15 levelim 16 level olmak için 60m tp gerek var nasıl kasayım tek basıma ? :) grup yolluyorum kabul etmiyolar . Öyle görevler cok zor görevlerdir diye tahmin ediyorum. Mesela uber görevlerim var yapamıyorum. Neden? Düşmanlar gördüğü an indiriyorlar.

yani nasıl olucak pet 8 sw bilmiyorum inan

4. Merhabalar;

Kapı yaparak da petinizin lwl ini arttırabilirsiniz.Kapının bitiminde petinizi açık bırakın gelen tecrübe puanı ödülü sizede işleyecektir.

İyi forumlar.

5. oguzhan61

oguzhan61 User

bende 15 seviyeyim petim 7 level 8 için urasıyorm kami3 ü alıcam lakin uber görevleri tek basıma ypamadığım için şimdilik bekliyoruz bakalım :)

6. Pete hızlı lvl aldırmak için 2 yol var biri görev diğeri kapı bitirmek mecburen bunları yapmak zorundasın. Kapı açmak uzun sürer görev içinde adam bulmaya çalış.

7. senberk99

senberk99 User

kardeşim 5-2 korsan haritasında akşamları en azından bizim serverda ölümüne adam oluyo 1korsan görevi bitirsen pet 8 olur bence ben öyle tüm korsan görevlerini yaptım

8. murat1299

murat1299 User

petinize lwl atlatmak için kapı yapabilirsiniz zeta yada alpha yapabilirsiniz biraz vaktinizi alır ama pet lwl atlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.