Öneri Pet 8 oldu, hangi modülle başlamalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cpt.Avenuè tarafından 31 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi, peti az önce 8. seviye yaptım ve tamı tamına 100 bin uridium var:

tr6 sunucusundayım
    İrislerim tam değil ( 4 eksik)
    palladium haritası ne durumda bilmiyorum( yaşatırlar mı yaşatmazlar mı )
    lf3 bo2ler de tam değil
    400 kadar gg energy var
    Venom var
    x1 ile 4 k ya kadar vuruyorum.

Öncelikle hangi modülü neden seçmeliyim ve sonrasında gelişebilmem için hangi adımları izlemeliyim tavsiyeleriniz var mı ? Teşekkürler.

2. uzayl80

uzayl80 User

bence pala bölgesi müsaittir 4 tane radar 3 levellik protokol al 1 tanede level 3 hammade modülü al gir palaya kapı için enerji yap irisleri tammlamaya bak gemiyle birlikde pette pala toplasın eksiklerin var lf3 lf4 iris apis havok herkül tammla zeta yap bolca ordan gelen uriyle uçuş düzenlerini al argeni yap zetayla anahtarda zeusda ac karlı cıkarsın 10 hvok oldukdan sonra full kappaya calış kappa kapısıyla lf4 herkülü tammlarsın şimdilik bukadar

3. Öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim, pekki palladium toplarken hangi gemiyi kullanmam daha karlı olurdu ?

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

Bak 20 level peti olan biri olarak konuşuyorum sakın ha sakın petine level atlatma. Pazar günü kapı yaparken gece 1 de yakıtı fulledem sabah 5-6 civarı gene yakıt aldım kullandığım modüller sadece kamikaze birde normal koruma modu.

5. Teşekkür ederim tavsiyen için evet pete seviye atlatmayı düşünmüyorum uzuunca bir süre zetayı ortalama kaç gg energy ile açabilirim?

6. Soyuz*

Soyuz* User

Zeta 1500-1800 civarı şansa bağlı birazda geçen açtığım zeta 2700 enerjiye mâl oldu, tavsiyem enerjilerini topla öyle basman olur.
    Pala toplayacaksan hammadde toplayıcı 3 alman lazım biraz da radar gerekir tabi masraflı olur.
    TR6 Palladium durumu bilmiyorum tr3 de olsaydın yaşatmazlardı, bizim pala alev alev birinin önündeki palladiumu bile çekmeyeceksin yoksa ortalık karışır.
    Ben şimşekle topluyorum gemiyede lf4 falan koymadım milletle dalaşmamak için, sıkan olursada yetenekle tüyüyorum ordan

7. uzayl80

uzayl80 User

gemi için tavsiyem solarce yada venomdur konfi 2 ye full hız tak gemiye 1 ci konfin saldırı olsun pla toplarkende konfi 2 yi kulan derim daha cabuk toplarsın

bende hiç biri yok petin leveli 11 hergün 5 bin yakıt alıyom palaya yetiyor 4 tane radar 3 tamir modlü 1 de hammede bulucu 3 level var daha slotları acmadım pala bölgesinde npc keserken zaten pet level atlıyor :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Şubat 2018
  8. DraydiBoy

DraydiBoy User

Atlatma bak benden sana tavsiye ileride aklına gelirsem keşke onun sözünü dinleseydim dersin.

anakin5555 bunu beğendi.
  9. anakin5555

anakin5555 User

17 lwl bnmki :p

Shadow.sword bunu beğendi.
  10. Aria

Aria User

1; Hamadde Toplama 3
    2; Kamikaze 3
    3; Radar Protokolü Seviye 3'ten 4 Tane...
    4; Otomatik Kutu Toplama 3
    5; Güve Uçuş Düzeni
    6; Kurtarılan Mal Protokolü Seviye 2'den 5 tane.. "5x2: %10 içerik."

Yaptığın işleme göre değişir.
    Palladium toplayacaksan, Zeta İçin, tavsiye 1-3-5 gerekiyor.
    Kutu toplayıp, npc keseceksen, 3-4-6 gerekiyor.
    ABG,Z,E kapılarını yapacak, istila için ise, 2,5 gerekiyor.

Not; Bende hepsi var. Hepsini kullanmıyorum, ama palladium gerek size. Zeta yapacan tavsiyem... 1,3,5 lazım... Öle öle palladium topla zeta aç dur, haftasonu 2x ödülde yap. Agre ve Ganimet Anahtarı alırsın... Zeus günü açar, lf4, apis,zeus tamamlarsın...

anakin5555 bunu beğendi.
  11. anakin5555

anakin5555 User

kasılmak için kamikaze 3 al kapıda çok işine yarar. kombo tamir i 2. alsan bile yeterli.

3. radar slotunu aç, 3 adet radar protokolü 3 al. (menzili artırır) eğer kutu içeriği istiyorsan kurtarma al. (3.)

hammadde ve kutu toplayıcı al. (3. palada ve kutuda işine yararlar.)

uçuş düzeni ise kasılmak için kalp ve burgu yeterli olacaktır :)

ilk zeta ile havocu fulle sonra hercule geç hadesten de lf4 alabilirsin epsilon inşa et pazar bitir özel ödülün epsilon cerrah olduğu bir pazar yap ilk yapışta hem 2 lf4 gelir hemde cerrah şansı.

sonra kronos yapıp spartan tarifi alırsın kolay gelsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.