Pet acil destek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve XabLe tarafından 11 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. XabLe

XabLe User

Petimi 8 yaptım x4 de kutu toplatıcam toplama 3 aldım ve kami 3 aldım radar almam gerek mı cok fazla uzaga gıtsın ıstıyorum 2500 menzıl az. toplayıp 1 2 tane yanıma gelıyo bunu radarlamı arttırıcam ve kac radar almalıyım

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

7-8 tane 3. seviye radar modülü işinizi görür.

İyi Forumlar

3. XabLe

XabLe User

100 k dan daha fazlaya maal olucak oda bana yanı degılmı ve sureklı baglanılıyor demesıde ıyıce can sıkıntısı

4. senberk99

senberk99 User

8tane radar 200k uridium yapar 3level fakat size 200k ya maal olmaz çünkü bide pet için protokol slotu açmalısınız o da 8tanesi için en az 100k uri yani en az 300 k uridiumunuz gidecektir...

5. murat1299

murat1299 User

8 tane radar senin petin alanını 2 katına çıkarır oda 150k uri eder artık sana kalmış bişi koppma sorunu genel bir çok şikayet oldu yetkililere ama hiç bir çöözüme ulaşılamadı

6. XabLe

XabLe User

hesapladım slot acmayla birlikte ındıorımde dahıl 180 k uri gidiyo bu baglantı kopmasıyla versem ben bu uriyi 10 sanıyede bır kopuyo bı ısıme yaramıcak kı o zaman haksızmıyım boşa uri gibi geliyo

7. Bağlantı kopması konusunda yapabileceğiniz tek şey sadece oyun açık şekilde başka sekme açmadan bırakmaktır.

8. DeadMercy1

DeadMercy1 User

petle birlikte toplayın

9. senberk99

senberk99 User

bence kenarda bişeye bakmayın pet toplasın siz heralde kenarda foruma girerek veya onun gibi bişeyler yapmak isitoysunuz ama malesef güncellemeyle artık 30sn-1dk arası bi sürede kapıyo kendisini ben bunu biraz saçma buluyorum onun için kalkmalı diye düşünüyorum eskisi gibi 10-15 dkde atmalı

10. XabLe

XabLe User

Evet dediği,n gibi yanı calısıyorum sabahları pc basında ısım ama altta pet amcam toplasın dursun pala kutu falan o sorunun gıtmesı lazım cok gereksız bısey yani bencede

oyle dıyosunda sen hıc x4 de kutu toplayan adam gordun mu ? sahsen ben denk gelmedım tehlike sacıyo yanı varmı x4 de kutu toplayan hadı palayı anladım paladada kesen oluyo cok sımdı pala altta stealt bi sekılde 3000 menzılde toplatmaya calısıyorum oda saatte 1000 toplasa yeter bana ama baglantı saorunu cok kotu bısey launcher gerek bu oyuna bence artık tarayıcı desteklemıyo gibi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Nisan 2015
  11. senberk99

senberk99 User

aynen fikir ve guncelleme havuzunda böyle bir değiştirme için konum var destek verebilirsin tabi istersen kardeşim

12. XabLe

XabLe User

paylaş konuyu kardeşim cunku onemlı bi sorun bu oyun ekranında buraya donuyorum suan sunu yazmak ıcın gerı dondugumde daha 2 kelıme yazmadan tekrar baglan dıyo

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.