Pet Adı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►JΛMΣS▬ĦΣLLΣЯ◄ tarafından 25 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Belki daha önce açıldımı bilmiyorum ama ben bulamadığım için açayım dedim.Bence pet adı değiştirmek uridiumsuz olsun neden uridim veriyoruz yada credili olabilir Kendi adımızı değiştirmek için bile birşey istemiyor neden pet böyle

ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. DraydiBoy

DraydiBoy User

olabilir ama o zaman Sınırlar falan gelmesin gerekiyor ör 1 ayda 1 kere değiştirilebilsin
    Oyum Olumlu +1

3. 1 ayda bir değiştirilebilir veya 2 haftada 1 kredili olabilir 100m filan ama urdiumsuz olsunda ne olursa olsun zaten uridiumu benden çok o yiyiyor :)

4. Süre kotası getirilip, değişme bedeli kaldırılabilir bence de, gereksiz 3.000 Uridium gibi bir meblağ ödüyoruz.

5. olması gereken bişey bide sizde pet adını değiştirmeyin mecbur deilsiniz şimdi adam gider senin gücüne bakar pet adına flan bakarak vay canına çok güzel bi ad koymuş petine kesin çok güçlü oyunun 1.si gibi bişi yapmaz sadece ad yani

6. Cok haklisin keske anketli yapsaydin.Bence bizim adimiz gibi 48 saatte bir degistirilmeli

7. Bence bazı şeyler masraflı olmalı.Böyle kalması iyi bence.

8. Benden olumlu bir oy petin ismi icin 9 bin uri gitti ilk ufaklik yaptim sonra korkusuz yaptim en son RSX3 yaptim

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Yenilenen kurallar gereği bu bölüme açılan konulara anket eklemek zorunludur.

Konu Araçları > Add Poll kısmından konunuza anket ekleyiniz.

24 Saat içerisinde Anket eklenmeyen konular , Kilitlenerek arşive taşınacaktır.

Arşive taşındıktan sonra konunuzu kopyalayarak , Anket ekleyip , tekrar bir konu açmanız mümkündür

İyi Forumlar

10. WolfWar

WolfWar User

Ona bakarsan kendi gemimiz içinde yakıt istemiyor ama pet de istiyor :D Bu oyuna mantıkla bakarsan çok mantıksızlıkla karşılaşabilirsin. Ama yinede fikrine olumlu bakıyorum.

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konuya anket eklenmediğinden arşive taşınmıştır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.