Pet almak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ȻɾყsƚαŁ tarafından 23 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar herkese iyi oyunlar dilerim , pet almak istiyorum elimde olan techizatlar;
    27 lf3
    15 bo2
    8 iris
    8 adette elit hızım bulunmakta
    Bunlara bakarak nasıl bir yol izlemeliyim uridium kasmak için
    Teşekkür ederim.

2. merhaba kardesim pet almanın techizatla bi alakası yok al seninle beraber oda gelişsin gemine bakacak olursak sana radikal bi yol haritası sunayım gidersin veya gitmezsin gayri sen bilirsin :)
    1, Goli sevdasından vazgec
    2, yeni haritalardan uzak dur
    3, x-3 haritasından çıkma
    4, leonow gemisi kullan
    5, scrap kas sürekli
    6, obisyen kutularında scrabını kullan 3 ayda gelişirsin
    goli olursan sürekli kesilirsin içi bos dolu gözünün yasına bakmayız :) yeni haritalar senin elindeki gemi liginde değil sürekli kesilirsin scraba ne denirki :) leonov kendi haritasında iyidir veee sana bolca kolaylıklar kardes
    :)

3. Soyuz*

Soyuz* User

P.E.T'e gerek yok çünkü sana faydası yok P.E.T aldığın zaman geliştirilmeli ve 400-500 bin uridium harcanmalı tabi bunu geri alacaksın ama çok çok uzun sürüyor.
    Tavsiyem montajda ekipmanların tamsa al uridium harcamamalısın geliştirmeye çalış.
    En rahat cubide kredi uridium kasabilirsin, katlayıcı alıp 1-2 hafta kutu toplarsan günde 1 saat içinde 6-10k uridium 50-80 GG toplanabilir.
    Elit hızlarını tamamla,biriktirdiğin uridiumlarla kutu alıp lf4 gününde açmalısın.
    Zetaya başla ilk zetanı pazar yapıp 2 havoç birden al.
    Sonrası çok kolayca gelir zaten

4. Soyuz*

Soyuz* User

Eski haritada kasılmak iyidir uridium getirir ama yeterli değil.
    Ayrıca gemin yeni harita için uygun, ben 3 sene önce 3 irisli bir aegis kullanıcısıydım ve yeni haritalarda fullendim sorun yaşamadım.
    1 cubikonda 150bin kredi ve 150 uridium alabilirsin ve sadece 1 dakika sürer.
    Aslında en rahatı pvpde kutu toplamakta getirisi çok iyi ama çok sıkıcı.

5. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim uygulamaya çalışacağım:)

6. Eğer PET almak istiyorsan montajdan yapmalısın, dükkanda 50k ya bulabilirsin ama montaj ile yarı yarıya alırsın :)

7. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Öncelikle hız jeneratörlerinizi tamamlayın pet için arkadaşlarımızın dediği gibi gerekli parçaları tamamlayarak montaj bölümünden birleştirebilirsiniz.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.