Pet almalı mıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BOMBASTİK- tarafından 12 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhab arkadaşlar şimdi benim gemi
    Leonov 6 lf3 (1 haftaya 10 lf3 yapıp vegaya geçeceğim)
    3 tane B02 7 tane B01
    1 iris 4 flax (diroitler full lf2)

Dediğim gibi 1 belki 2 haftaya lf3 leri tamamlayıp vegaya geçeceğim. Peki sizce pet almalı mıyım ? Kutu toplayarak çok hızlı uri kasılıyor herkes petini salmış millet kasılırken arkadan kutular geliyor. Bende kıskandım tabi:(
    Sizce pet için daha erken mi urilerle B02 mi kasmalıyım yoksa pet mi almalıyım 10 lf3 lü bir vega olarak değerlendirin beni

2. KralTr

KralTr User

Hiç gerek yok şuan için
    zaten alınca o kutu toplaması için yine bir sürü uri vericeksin onun yerine hem uri hem kredi ile hızlı bi şekilde lf3 ve bo2 fullemeye bak

3. Merhaba ,

İlk başlarda çok gerekli değildir en azından gemi , ekipman v.b. şeyleri biraz toparlamadan önce pet çok fazla yük olacaktır. Gemi ve ekipmanlarınızı biraz toparladığınızda yani yüksek TP veren görevleri ve galaksi kapıları yapabilecek düzeye gelince almanız bana kalırsa daha iyi olacaktır.

Çünkü yararlı olabilmesi için en azından 8 seviye olması lazım ki 3. seviye modül ve protokol alma hakkını elde edin. PET sizin kazandığınız TP'nin %5'ini açık olduğu sürece kazanır.

İyi forumlar.

4. Anladım ekipmanlayı toplarla öyle al diyorsunuz. Peki toparlamaktan kastınız ne kadar ? Vega için

5. KralTr

KralTr User

Toparlamaktan kastimiz irislerini almaya baslayip onlarin icine lf3 veya bo2 koyacak duzeye gelmen

6. Merhaba ,

En azından 10 LF-3 , 10 B0-2 , 10 tane hız jeneratörü ( G3N-7900 ) , 3-4 iris olması iyi olacaktır ve ayrıca biraz arge yapmanızında olumlu etkileri olacaktır.

İyi forumlar.

7. Tamamdır lf3 b02 ve 1-2 tane daha iris alınca pet alırım o zaman. İkinizde saolun konu kilitlenebilir

8. Merhaba ,

Ayrıca droidlere LF-3 koyamazsanızda en azından kredi ile LF-2 ve B0-1 alıp koyabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.