Pet ALmalımıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LasTSHoT tarafından 12 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LasTSHoT

LasTSHoT User

Merhaba,

Ben darkorbiti uzun bir süredir oynuyorum ve kutu toplayarak 60k civarı uri topladım. Sİze sormak istediğim sizce pet ve toplayıcı modül almalımıyım almamalımıyım. Eğer alırsam daha kolaymı uri kasarım.

(Uriyi en az 150-200 k yapmayı planlıyorum)

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Avantaj kutusu toplayacaksanız almanızda fayda var ,9 kurtarma protokolü,3 radar protokolü takarsanız Vıp+katlayıcı paketinide satın alırsanız geminiz ve petinizle avantaj kutusu toplayarak urıdıum kasabilirsiniz.

iyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ağustos 2015
  3. Oyunda geminizde lazer eksiği kalkan eksiği gibi önemli eksikler varsa önce onları tamamlayın. Eğer eksik yok ise PET alın oyunda size seviyesi yükseldiğinde çok yardımcı olacaktır.

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi Forumlar.

5. Surekli kutu toplayan biriyseniz ve hic skilmadan toplayabiliyosaniz peti hemen alin sonra 1-2 gun icinde petinizi 8 level yapin (8. levelde 3. seviye moduller acilir.8.levelden sonra pet yukseltirseniz yakiti yemeye basliyor :( Bu yuzden 8 de birakin derim)Oto toplaycii 3 alin hala kutuya devam edecekseniz petinizide bulunan protokol slotlarini acip icine 9 kurtarma 3 radar alin sonra 19 argelik kutu toplama argesi yapin sonra bi daha bakin sirf gemiyle topladiiginizin 2 katini toplayacaksiniz.
    19 Argelik Kutu Argesi (Kutu icerigi %24 artar )
    Gemi Govdesi 1=2 arge
    Depocu=2 arge
    Kismet 1 =2arge
    Gemi Govdesi 2 =3arge
    Kalkan Sikligi=5arge
    Baglayici Isin 2=5arge

6. gemi içeriğini de verirsen iyi olur, pet i alıp seviye atlatman gerek, aldıktan sonra gemi güçsüzse sıkıntı çekebilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.