Pet alsam

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BOMBASTİK- tarafından 24 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar sizce pet almalımıyım ? Gemim
    Vega (açık arttırmadaki tüm tasarımlar var)
    10lf3
    10b02
    1 iris 5 flax
    5 li roketatar

Bunları sadece kutu toplayarak yaptım ve kutu toplamak için pet almalı mıyım ? Pazar günü x3 de 30.000 x 3 = 90.000 uridium çekeceğim ve indirim paketi alacağım. Bununla 1 pet 37.500 eder 52.500 kalır. Bununla 3. Seviye toplama modül alsam 24.375 kalır. 3. Seviye radar 18.750 etse 6000 lerde bişi kalır artık bilmiyorum. Ben peti salsam kutu toplaymaya ve yanında ben de elle kutu toplasam bir de katlayıcı alsam iyi uri kasar mıyım sizce ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

3. Daha onu 8. Seviye yapacaksin. Eger 15. Seviye degilsen ve 15. Seviyenin gorevlerini yapamiyorsan pet i 8 yapmak 3 haftani alir. Ama beklerim dersen seviye 3 icin neden olmasin iyi kutu kasar.

4. Eskiden kalma basit görevler var onları falan yaparım artık :D Başka fikirleri olan

5. Eskiden kalma basit gorevlerden kasitin oyle 6-7. Level Gorevleriyse isin cok zor dostum :D 8000 tp veriyor o gorevler. Sana 8000 petine 40 tp verecek

6. 133k veren görevler var onları yaparım. Her neyse 8 lvl olması beklerim sıkıntı yok yukarıdaki taktiklerle uri kasarmıyım onu söyleyin

7. senberk99

senberk99 User

kasarsin da cok degil yani mesela radar 1 tane onemsiz en az 4-5 tane olacak ki biseler degisssib

8. Tamam arkadaşlar saolun değerlendireceğm 1 tane de moderatör baksa iyi olur

9. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

burdan da fikir alabilirsiniz.....----> Pet Alsamı?

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.