Öneri pet arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Artyom2033 tarafından 7 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artyom2033

Artyom2033 User

iyi oyunlar herkeze şuan 15 k uri var birleştirmeden peti alabilirim ama argede var alırsam kalkan argesinin 2. seviyesi olucak kararsız kaldım.Bir andada peti 8. seviye yapmak istiyorum.Goliath gemi 13.seviyeyim 18 lf3 ,ful bo2, ful hızım, 2 iris var önerilerinizi bekliyorum

2. pet al, görevleri yaparak 8. seviyeye çıkart, 3. seviye kurtarma protokolü al daha çok işine yarar, arge işine zeta kapısını yapmaya başladığında gir oradan yeteri kadar dosya geliyor.

3. Artyom2033

Artyom2033 User

önerin için sağol zeta kapısı zorlarmı peki ? bide görevlerde baktım hep 1m tecrübe geliyo tahminen kaç görevde pet 8 olur

4. yaparsın biraz zaman alır ama alışınca ve geliştikçe daha hızlı yaparsın, başlangıç dalgalarda x2 kullan yaratıklar güçlendikçe x3-x4 kullan, son bölüm biraz zorlayabilir canını doldur acele etme kes yaratıkları, 1 günde bitirmenede gerek yok 2-3 gün de yap ama son bölümü pazar günü yap, 50 anahtar gelir lf4 günü kullan 1-2 lf4, bir sürü lf3, rsb, roket gelir, sonraki kapıları daha hızlı yaparsın, yaptığın görevin tp puanının %5 i peti geliştiriyor ne kadar yüksek tp li görev yaparsan o kadar hızlı gelişir ama dikkat et pet mutlaka açık olmalı kapalı olunca görev bitimi puan almaz.

GÖÇEBE bunu beğendi.
  5. Merhaba,

Öncelikle petinizi geliştirmeye yönelin, bu yüzden petinizi alın ve seviyesini yükseltin.

Sizin için en iyi yardımcınız olucaktır, sonradan silah ve kalkan ekipmanlarınızla birlikte argenize yönelmenizi tavsiye ederim.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.