Pet avantaj kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve IIGHoSTGoLiII tarafından 14 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pet 3.seviye oto toplamada ne kadar kar yapar 1 saatte 8 level pet ?

2. Merhaba ,

Konu açarken doğru bölüme açmaya dikkat ediniz. Uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

3. Bu konuda net bir cevap verilmesi biraz saçma olur.
    Çünkü bu sizin geminize ne şekilde konfigürasyon yaptığınıza , topladığınız haritada ki yoğunluğa ve şansınıza çıkan kutu miktarına bağlı

Ancal Pet ' in Radar Protokollerini ve Kargo Kurtarma Protokollerini 3.Seviye fullerseniz ve 4 - X ( PVP ) Haritalarında takılırsanız ;

Soğuma durumuna göre , Saatte 7000 - 8000 Uridyum rahat kasarsınız.

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Arkadaşıma ilk olarak cevabı için teşekkür ederim. Ek olarak katlayıcı paket aldığında bu uridium saatte 15 bin uridium a kadar çıkmaktadır.

Keyifli Forumlar

5. soğuma durumu derken kaldırıldı biliyordum. bende kutu toplarken 1-2 saat sonra daha az uri çıkıyor normalmi soğuma süresi gerimi geldi yoksa.?

6. Kaldırıldı diye açıklandı ama haritada tek kutu toplayan siz değilseniz , Belli bir süre sonra azalması normal

Bazen Uridyum diğer kutu toplayan oyuncuya çıkıyor bu yüzden size çıkan kutularda azalma oluyor.

7. öncelikle cevaplarınız için teşekkürler yardımcı oldunuz bana 25 k dan fazla uri var 37.5 yapıp alcam zaten pet 7 level 8 yapana kadar yaparım 1-2 görevlik işi var 2.olarak 3000 menzille iyi toplarmıyım uridum kastıkça üzerine radar alcam 4 adet

8. uLTRa!

uLTRa! User

Bence radarsız pek kar yapamazsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.