PET ayarlar menüsü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

merhaba, pet ayarlarını yapabileceğim bir menü bulamadım. Yaptığım araştırmada sağ alt köşede çekilebilir menüden ayarlar menüsünü görebilmem gerekli fakat bende orası boş çıkıyor. Yapmak istediğim şey pet in sadece kutu toplamasını ve hammedde olarakta benim seçtiklerimi toplamasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekürler..

2. Merhaba ;

Otomatik Toplayıcı ; Hem avantaj kutusu hem de kargo kutusu toplar (seçmece yapılamıyor.)

Hammadde Toplama ; Önüne gelen her hammadeyi topluyor (seçmece yapılamıyor.)

Tek seferde sadece 1 modül kullanabilirsiniz, aynı anda 2 modül devreye sokamazsınız.

Keyifli Forumlar.

3. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

bazı mesajlarda toplasını istediğin hammeddeyi seçebiliyorsun diye ibare görmüştüm, öyle bir seçenek yok anlaşılan. Gerçi hammedde toplmasında sıkıntı yok sorun bana ait olmayan hammeddeyi toplarsa ne yaparım bunun bir yolu varmı.

4. Oyun ayarlarından bana ait olmayan hammadeyi gösterme diyebilirsin.

5. Senin dediğin istediğin taşları haritada bulması, hammadde bulucu modülü.

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gereklı bılgıler verılmıs kılıtlenebılır

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.