Pet benden uzaklaşmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^NOAH tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ^^NOAH

^^NOAH User

merhaba öncelikle kolay gelsin,
    8 seviye petim var. 3. seviye toplama almama rahmen sadece benim ekranda görülen yerlerdeki kutuları topluyor.
    nedeni ne olabilir?

2. radar protokolleri petin menzilini oldukça artırıyor dostum. ne kadar koyarsan radar protokolünü, o kadar uzaklaşır :)

misal bende 5 tane var biri 3 diğerleri 2 seviye, 1-7 nin yarısını düşman bulucuyla tarayabiliyorum yarı haritadaki krisleri görebiliyor

3. ^^NOAH

^^NOAH User

peki 2500 menzilli bir modülde neden benim gördüğüm yerleri toparlarki. 700 menzilli paladyum toplama modülüm var oda ekrandaki görünen yerleri toparlıyor

4. belki çevrende yoktur kardeşim?
    veya takmayı unutmuş olabilirmisin bilmiyorum şuanda ama ne kadar koyarsan o kadar gider

5. ^^NOAH

^^NOAH User

henüz radar protokolün yok fakat ben az ilerledikten sonra kutu bulabiliyorum

6. demekki menzili yetmiyodur kardeşim yoksa toplar o :)

7. ^^NOAH

^^NOAH User

Bakalım birde admin görüşü alalım :) Hayırlısıyla bi görürlerse tabi...

8. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Petinizi uzun mesafedekı kutuları veya paladyumları alabilmesi veye dahada uzağa gidebilmesi için protokkoleri fullemenız grekmektedır ben de rada3 10 adet var ve petım tüm harıtayı dolaşıyor sizinde radarlarınızın full olması lazım 10 adet olmasa en az 6 adet alınız

Keyifli forumlar

9. 6 slotada 2. seviye radar protokolü yerleştirsem ne kadar faydası olur acaba çünkü 3. seviyesi çok pahalıya kaçıyor içim cız eder valla ona o kadar uridium haarcarsa :)

10. yüzdelere göre hesapla işte dostum :)

11. ama hangi yüzdeyle haritanın ne kadarını dolaşacağına nasıl karar vereceğim :)

12. ^^NOAH

^^NOAH User

İyi bir uridyuma maloldu bana baksana10 diyor birdeyeri var bunu :) sağlam yedk bu sefer

13. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gereklı bılgı verıldıyınden kılıtlenebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.