Destek Pet Bota Çözüm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -!!!BELA!!!- tarafından 26 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Pet Sayacı olsunmu

1. Kesinlikle olmalı

47,4%
  2. Kararsızım

2,6%
  3. Bırakın ellemeyin adamlar pet bot yapsınlar bana zararı yok

10,5%
  4. Konu anlaşılır değil

6,6%
  5. olmamalı

30,3%
  6. Fark etmez

2,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yaratıklardan 1 saatte ne kadar uri kasabilir bu arkadaş? peki tek başına cubide dönemiceğine göre hergun oyunda 2 saat gecirse ne kadar kasa bilir sence?

2. Geminin duruma bağlı.

8 irisli kamikazesi full olan goliath 2-5 gibi yerde 10 k uri kasabilir cubiye girerse (yogunluga göre) 20.000 uri kaldırabilir.

Full + fuller bunun 3 katını kasabilir

Flaxı olan goliathlar ise yani yeni baslayanlar eski haritalarda saate 3-5 k kaldırabilir (leo olursa daha iyi olur)

Tabi bu dediklerim ağır konfide geçerli.

Son düzenlenen: 9 May 2015
  3. boşunamı pete para verdik toplayıcı modülü aldık radar koyduk birader kendi toplasın diye onada karışmayın

4. böye bota yasak gelese güzel TR% sıralma oyuncuları ilk 5 full lowda . 300 kutu olabilir çunku gerçekten 30 çok az bir sayı

5. arkadasım iyi konu acmıssın hos konu acmıssın ama eksik acmıssın sana sadece sunu sormak istiyorum ben fulum katkayıcı paketim ve 10 adet radar 3 protokolum var haritaya cıkıyorum ornegin cubi kesiyorum ve petimide salıyorum bir yandan kutu topluyor şimdi soruyorum benim ne günahım var..allahtan her acılan konu kaideye alınmıyor alınsa oyun oynatmayacaksınız bize

org2BordoGüç ve ReuelTolkien bunu beğendi.
  6. bence olmasın cunku basen sabahlara kada uyanık kalıom sırf kutuvar diye

7. :D

8. sayaç 20 veya 25 olsa daha iyi olur bence

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba, Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.
    Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz. İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.