Pet Bug

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by cяαzψ, Jul 26, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cяαzψ

cяαzψ User

Merhabalar

Arkadaşlar ben birkaç ay oyuna ara verdim. Ama hala eski hatalar duruyor. Bunlardan biri de şu pete lazer sıkılamaması. He biz bunun çözümünün roketle kesmek olduğunu biliyoruz ama kim uğraşacak o kadar. Adminlerim bu konuya bir bakın ve şu petleri bi güncelleyin. Dibindeki şeye sıkamamak insanı gerçekten deli ediyor.

-Buldozer

2. yazıkla petınede kıyamıyo :D

3. ıove

ıove User

Aynen pet bugu kaldırılmalı ya. Gatede çok takılan petler oluyor. Bi keresinde ben ışınlandım diğer kapıya gittim pet hala kapıda duruyor. Sanki o kadar radar var :D

4. P.E.T'ler bazı modüller aktifken sanırım o şekilde sıkılamıyor , ben bunun bir hata olduğunu bilmiyordum modülün özelliği sanıyordum . Eğer hataysa düzeltsinler tabii cok vakit kaybediliyor özellikle PVP'deki P.E.T'ler :)

5. ıove

ıove User

bende pette bişey yok yinede takılıyor. Daha öncede söyledik ama internet ayarlarınızı kontrol edin dediler. ne alakaysa. sanki internetim yavaş yada sınırlı. hıh.

6. Cloud

Cloud User

Kaldırılsa güzel olur :)

7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Konu teknik ekibe zaten bildirildi en kısa sürede çözülecektir ek olarak bü tür konuları teknik konular kısmına açınız

Iyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.