pet bugta kapı boşta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 20 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    burda goruldugu gibi kapılarda pet bugta kalıo ve yakıt boşa tabiikide kapımız boşa gidio sorun cozulmeli

forum modertaorum cevap arkadşlar cevap lutfen

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 May 2014
  2. Çıkıp girmen gerekiyor benimde oluyor :/

3. Merhaba ,

Bu durum sadece kapı ile ilgili değildir. Yani çok sık olmuyor fakat olduğu zaman sayfanın yenilenmesi ile tekrar girince düzeliyor. Bu pet kontrol kısmındaki kilitlenme flash player kaynaklı olarak nadiren kilitleniyor.

İyi forumlar.

4. kapıda yenileyince sıkıntı olmazmı ?

5. Merhaba ,

Full hız konfigürasyonu varsa bölümdeki npc'lerde çok hızlı değilse mini haritadan en uzak tarafa tıklayıp ondan sonra f5 yaparak sayfayı yenileyebilirsiniz. Tam olarak çıkış yapmadığınız için oyundan hemen düşmezsiniz.

İyi forumlar.

6. f5 atım ama gene oyleydi kristalin kalkan fuleyip 1 tane bana sıkarken yeniledim zaten patlamadım 1 taneydi ama pet hala açılmadı harita deg,işince kontrol paneli açıldı

7. KARANLIK

KARANLIK User

Arkadaşlar konu bu bölümden daha çok teknik sorunlar bölümüne açılması gereken bir sorun.Konuyu oraya açarsanız yardımcı olabiliriz sorunuda merkeze iletebiliriz.İyi forumlar.

KeskinBicak bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.