PET çıkartan var mı?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Goudelock, Sep 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Goudelock

Goudelock User

Arkadaşlar 6 saattir kutuları topluyorum 4 adet modül çıktı sadece. Çıkartan yok mu? Bunun yerine normal kutu toplasam katlayıcımla saatte 7kdan 42k ederdi gider paşa paşa alırdım petimi. bu nedir ya? çıkartan yok mu? hiç rastlamadım şu ana kadar kekliyor mu darkorbit bizi?

2. pet çıkıyor hehralde ama çok zor gi katlayıcın varsa uri kas al bana 20 25 tane pet modülü çıktı 1 lwl

3. arkadaş hangi haritadan çıkarıyosunuz bana 1 tane çktı 7 saattir

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Toplamaya devam etmelisiniz.Çıkma ihtimali düşük olsa da bulunmaktadır.

iyi forumlar

5. Bizim svde peti olmayan herkez çıkardı diyebilirim :)

6. Merhaba ,

Arkadaşlar hepsinde aynı oran olacağını sanmıyorum yani modüllerin oranı yüksek PET'in oranı düşüktür. Yani hiç ummadığınız bir an pet yoksa denk gelebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. 1.5 2.5 3.5

8. pet modülleri sadece 1. seviye mi çıkıyo

9. bide modum şu petler rütbe puanı vermiyor onu iletirseniz sevinirim kendimi enayi gibi hissediyorum rütbe vermeyince :mad::mad::mad::mad::confused:o_O:mad:

10. Merhaba ,

Başka bir konuda yazmıştım aslında ama tekrar yazayım. Bu konuda gerekli düzenlemeler yapılıyor.

İyi forumlar.

Prophecy likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.