Bug / Oyun hatasi pet cikmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve neor tarafından 23 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. neor

neor User

petim yok, 3 gundur kutu topluyorum
    kesinlikle uri verip almicam
    hele ki twitch den millete dagitilan indirim kuponlarindan sonra

1 ve 2. seviye modul cikiyormus, daha 2. seviye modul cikaran gormedim
    bana cikanlar;
    1. seviye ayni modulden durmadan cikiyor
    aksam 5-6 tane de sattim, sonradan aklima geldi; foruma koyarim dedim icimden

2. 2. seviye modül çıkmıyor bazıları yalan söylüyor inanan oluyor, varsa kanıt gösterirler diyecemde kanıtlanamaz.

3. kursat_822

kursat_822 User

2.sevıye moduller sadece hayal ole bısey yok olsa bırı ılla kanıtla gosterırdı banada senınkı gıbı aynı moduller cıktı bı tek kobo koruma modulu cıkmadı buda bana cıkanlar x ısaretı olanlar zaten var olanlar

4. neor

neor User

tr2 de ***** diye bir admin soyledi 2. seviye ciktigini

ayni seyi savundum cikmiyor dedim

2 gun ban atti

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Eylül 2015
  5. eray

eray User

eğer sadece çıktı demek yetiyorsa bana da 4. seviye çıktı :)
    2 gündür aralıklı olarak topluyorum 1. seviyeden başka çıkmadı.Varsa aksini kanıtlayacak fotoğrafını atabilir :)

6. Merhaba ,

Arkadaşlar ayrıntılı bilgi yok maalesef. Yani tam olarak hangi seviyeler çıkıyor v.b. olarak yok sadece pet modülü olarak geçiyor. Bu konuda şu an için yapılabilecek bir şey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.