PET :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^NOAH tarafından 6 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ^^NOAH

^^NOAH User

9 seviye petim var. 3 seviye kutu toplama modülü takılı ancak 1. seviye ile aynı yerleri topluyor milletin peti açılırken benimki dibimden gitmiyo. Radarım yok ama radarsız bi arkadaşım var aynı seviye aynı modül onunki açılıyor benimki gitmiyo neden olur sizde

2. etrafınız da kutu ya da pala olmayabilir

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle arkadaşlarımızdan fikir almak istediğiniz konuları Yeni Başlıyanlar Bölümüne açmalısınız.

Konunuza gelince,Petin uzaklara gidip taş toplaması için radar sayısı ve seviyesi önemlidir.

Petinizinin seviyesi ve geminizin hızıda bu toplama konusunda etkilidir.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Eylül 2015
  4. 3 tane 3. seviye radar alirsaniz cok iyi toplar.

5. kardşe bende radar var benimde uzaklaşmıyor yalnız degilsin
    6 radar 3 lvl
    3lvl toplaycı
    ^kutuda radar boştur palada işe yara onun için artırcı al gemiden 10 tane içerik artırcı kutu içerik %30 artır

6. Radar petin gidebileceği alanı belirler, ister palla ister kutu ister kargo kutusu olsun, ayrımcılık olmaz. :D

7. ^^NOAH

^^NOAH User

ben biraz ilerliyorum kutu buluyorum pette tık yok
    radarım yok ama 3 seviye modülüm var benim pet açılmazken başkalarının peti yerinde durmuyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Eylül 2015
  8. Cunku onlarda radar var bence 4 radar alin uzaklasir.

9. Acaba hammadde toplama modülünü seçmemiş yada konfiürasyona takmamış olabilir misiniz ?

10. ^^NOAH

^^NOAH User

Takılı oyun ekranında seçili ama dibimden gitmiyor ben yarım ekran ilerliyorum kutu buluyorum pet görmüyor

11. Merhaba ,

Oto toplama ile Hammadde toplama modüllerini karıştırmış olabilirsiniz. Eğer oto toplama varsa bonus kutusu ve imha edilen gemi+npc çöplerini toplar. Hammadde toplama ise hammadde toplamanıza yarar.

İyi forumlar.

12. Yalnız değilsin :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.