Pet Design (Görsel İçerikli)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 4 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Pet Tasarımı Çıksın mı?

1. Evet

oy sayısı 13
    65,0%
  2. Hayır

oy sayısı 7
    35,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her şirket için özel bir tane pet tasarımı bu tasarımlar markette 50 milyon credi ve 50.000 uridium karşılığında satılacak ve özellikleri şu şekilde olucak;

Pet Sahibine..

%2.5 hasar
    %5 kalkan
    %10 daha az yakıt kullanımı!

sağlayacaktır.

NOT: Pet kapalı iken oyuncu %2.5 hasar ve %5 kalkandan yararlanamaz..
    Değerler değiştirilebilir :)

Resimler biraz kötü oldu ama böyle bir şey gerçekleştirilirse eminim DO daha güzel düzenler :D

Son düzenlenen: 4 Ocak 2016
  2. Bu sefer gorsel den degil özelliklerden (-1)
    1 t krediye %2,5 hasar %5 kalkan :eek::eek::eek::eek:
    Bi yakıt tasarrufu hoşuma gitti o olsa sekil degisikligi olmasa + ama şuan -

3. Dostum bu fiyat özellikler değiştirilebilir :D sen kaç olsun istersin ? :)

4. Vrunun peti yesil ama mmo bayraklı :D:D:D:D
    Eicin peti mavi ama mmo bayraklı :D:D:D:D
    Hiç olmasın daha iyi :D:D
    %2,5 kucuk gorenebilir ama aslında %0.001 bile buyuk bir oran yüksek degisiklikler sağlar.
    Ama özellikleri pet icin sağlar san olabilir yani petin vuruşu kalkanı artsın
    Kimle vs atsam cerrah ben diminisher neden dersen yetenegi aradaki vuruş farkını anca kapatıyor artık benim icin %1 bile degisiklik oldukca fazla.
    Ben sadece bir gunde kastığım 100-150 k uriyi cifte yatırmak zorunda degilim

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. Dostum bu senin kişisel görüşün sana şöyle birşey söyleyeceğim mmo bayraklı diyorsunda bu pet kendi petim senin için şirket değiştirip birde öylemi düzenleme yapayım sen mavi renkteki bir petin eıca ait olduğunu anlayamıyormusun ?

Yorumunu görünüşünü yazıp atabilirsin ama böyle alaycı tavırlar kullanamazsın olup olmadığınada sen karar veremezsin geçin artık bunları biraz emeğe saygınız olsun!

6. GREED

GREED User

ilginç olabilir +1

7. Desteğin için teşekkürler :)
    uyarınız için teşekkürler modum ben sadece biraz daha ciddi ve mesafeli yorumlar istemiştim kolay gelsin.

.*CapTain*. bunu beğendi.
  8. Gemiler yeteri kadar gelişti fazlasına hiç gerek yok. Pete aldığın tasarım doğal olarak pete etki etmesi gerekir. Ek: Pete fazladan slot veren, hasarını artıran, dp, tp, kalkan vs.

Sen tasarım demişsin ama başka biride şirkete göre renk değişimi fikrinde bulunmuş.

Pars admininin almanla röportajında pet için görsel bir şeyler yapılacak diye duymuştum.

Son düzenlenen: 4 Ocak 2016
  9. çıksın zararı olmaz :) +1

10. Teşekkürler;)

11. WolfWar

WolfWar User

Forumda bu tip onlarca konu var.

12. Teşekkür ederim :)
    Evet kardeşim ama benimki biraz daha farklı özellikleri gibi v.s. :)

13. 61BayKus

61BayKus User

Yanılmıyorsam Almanya'da yapılan röportajda petlere yenilikler geleceği söylenmişti. Evet oyunda birçok mekanik var hatta belki gereğinden fazla. Ama şu da var ki yenilikler olmazsa oyuncular aynı şeyleri yapmaktan sıkılacaktır. Benim düşüncem gelmesi yönünde +1

14. Merhabalar;

Evet röportajda bunun ile ilgili bilgi verildi ama net olarak petde nasıl değişiklik yapılacak tam olarak bilgim yok bekleyip göreveğiz:D

İyi forumlar.

15. Teşekkür ederim desteğin için kardeşim :)

61BayKus bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.