PET düşman bulucu modül işlevselliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖKKEŞİMM tarafından 2 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

düşman bulucu modülde npcler

1. göreve ve sonrasında alfabetik sıraya göre sıralansın

oy sayısı 21
    91,3%
  2. bu listede çok güzel değişikliğe gerek yok

oy sayısı 2
    8,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PET düşman bulucu modülünü kullanan arkadaşların çoğu 4-5 gibi büyük haritalarda görev yaparken gereken npcleri bulmakta kullanıyor ama 4-5 gibi çok npcnin bulunduğu haritada gereken npcleri düşman bulucu modülün listesinde bulmak çok zor oluyor mesela en altta bulunanları büyük ekranlı laptop kullanmama rağmen bulurken sorun yaşıyorum pet sayfasını yukarıya taşımam gerekiyor falan. bunun yerine bu modülün listesindeki npcleri görevler listesinde olanlar üste gelse diğerleri de alfabetik sırada bulunsa daha işlevsel olmaz mı sizce de?

2. Demek istediğin düşman bulucu modül kullandığımızda görevimiz olan npcler en başta gözükecek sonradan diğerleri sıralanacak değil mi?

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  3. aynen öyle diyorum hocam yani baya dert oluyor diğer türlü

4. Bence çok mantıklı bi fikir olmalı :)

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  5. Teşekkürler diğer arkadaşlarda fikirlerini yazarlarsa iyi olur konuyu güncel tutmak açısından

6. ANKARALI

ANKARALI User

mantıklı birfikir olmasını isterim

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  7. CİLΛ

CİLΛ User

olabilir

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Görsel anlamda geliştirme imkanınız var mı?

Keyifli forumlar

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  9. bunu yapmak için yeterli yazılım bilgisine sahip değilim yaparsam paintte yapılmış komik bir görsel olur :D

10. mantıkllı +1

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  11. negatif oy veren arkadaşta nedenini yazarsa sevinirim fikri geliştirmemize yardımcı olabilir

12. iyi fikir,olmalı

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  13. iyi yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

14. Merhaba,

Bence göreve göre olmamalı belirli bir sırası olmalı; boss strouner, uber strouner, boss lordakia, uber lordakia,..........., uber kristallon gibi

15. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kimseye zararı olmayacak oyuna yararlı olacak bir fikir.Destekliyorum.

İyi forumlar

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  16. şu anda da karışıkta olsa bir sıralama var zaten değişmiyor ama yine de bunun yerine görevimiz ne ise ona göre bir sıralamanın olması bana daha mantıklı geliyor görevlerden sonraki kısım sizin dediğiniz gibi bir sırada olabilir

17. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Oyunda faydalı olabilecek her türlü fikir ve düşünceye saygım sonsuzdur..

İyi Forumlar.

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.