Pet - Düşman bulucu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 18 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3. seviye düşman bulucu ve 12 tane 3. seviye protokol ile 4-5 haritasında ne kadarlık yeri görebilir? Resim olarak gösterebilirseniz daha açık olur.

2. 3 sevye duşman bulucu 6 radar 3 lvl ben taştan mmo portal kadar goruyorum .

3. O zaman protokolle haritanın yarısı görünürmü?

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

6 protokol ile haritanın yarısını görüyorum.ama yakındaki NPC leri görmüyor bu sefer :)

5. Bendede 6 protokol varda bulucu 2. seviye 4-5in yarısını göstermez. Sanırım normal haritaları anladın sen :)

6. 6 radar la 4-5 4--4 dışında baya gorurusun ama 4-5 noral haritadan 2 kat buyuk

7. haritanın tam ortasından sürekli sağa sola gidip gelirseniz radyasyona kadar alt ve üstü gösteriyor.sağ sol olaraksa tam yarıdan daha azını gösteriyor.buna haritanın 1.5 çeyreği diyebiliriz

8. Tada istediğim cevap.

Herkese teşekkür ederim. Konu çöpe :D

9. 4-4- ve 4-5 haritaları normal haritalardan 4 kat büyüktür.

10. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.