Pet fiyatı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BabalarÖlmez- tarafından 12 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pet çok pahalı 50 bin uri verdiğimiz yetmiyomuş gibi bide seviye atladığında slotları açmak içinde uri veriyoruz + birde özelliklerinide uri ile alıyoruz masrafları 100 bin uriyi buluyo sizce pet çok pahalı değil mi ? Oyun yöneticileri bu durma bi el atarsa çok sevinirim daha doğrusu benim gibi düşünen birçok kişi vardır onlarda çok sevinir bu kadara mal olcanı bilseydim almazdım . oşa gitti 65 bin uri :/

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Pet sizler için erken olabilir.Pet masraflıdır ve uzun zamandır bu fiyatlardan satılmaktadır.

Ayrıca ileride karşılığını fazlasıyla vermektedir.

İyi forumlar

-BabalarÖlmez- bunu beğendi.
  3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Pet biraz masraflıdır.Yeni başlayan bir oyuncu için gerekli bir harcama değildir.Ayrıca birşey yapmadan önce biraz araştırmayı adet edin.Ben 1-2 arge basarken bile sıralamayı 3-4 kez gözden geçiriyorum.Yanlış basıp tekrar sıfırlamamak için.Sende alırken iyi düşünmeliydin.Son olarak aldın diye kullanmak zorunda değilsin.Bırak peti gelişmene bak.Gemini geliştirdikten sonra pete yatırım yaparsın...

4. senberk99

senberk99 User

Kapi yapmadan petin ne kadar onemli oldugunu promeriumu petle satmadan petin ne kadar onemli oldugunu hammadde(pallAdium) toplamadan petin ne kadsr onemli oldugunu avantaj kutusunu pete toplatmadan petin ne kadar onemli oldugunu anlayamazsin kardes pet modulleri pahalidir ama pet oyunun en onemli ozelligi o yuzden 50.000 uri az bile

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Petinizin içine radar ve toplayıcı mdül alırsanız,topladığı avantaj kutularından çıkan ödüller ile kendini amorti etmektedir.

Keyifli Forumlar.

6. Yok kardesim sende abartma ya :) tm bozden gecti ama yeni oyuncularida düsunmek lazim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.