PET GÖRÜNÜMÜ [OKUYUN !]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 29 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

PET İÇİN KIYAFET OLSUN MU ? [OKUYUN]

1. Evet - (Olmalı)

69,2%
  2. Geliştirilmeli - (Olmalı ama ek seçenekler eklenebilir ve düzeltilebilir)

26,9%
  3. Hayır - (Olmamalı)

3,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar , daha önce böyle konular açıldı ama bu diğerlerinden farklı.Bildiğiniz üzere P.E.T sıkıcı olmaya devam ediyor mavi , kenarları sarı çizgili falan filan...

Fikir şu ; Yeni aegis , citadel ve spearhead tasarımlarının desenleri var , ve çok da güzel görünüyorlar.Elite ve Veteran tasarımlarından söz ediyorum.

Yani petinde böyle desenli kıyafetleri olsa da bizde onu ekipmana taksak nasıl olur aynı havoc tasarımını taktığımız gibi.

NOT : Bu kıyafetlerin verdiği özel bir bonus olmaması daha iyi olur çünkü önceki oyunculara haksızlık olur.

Açık arttırmada olup olmayacağını veya fiyatı hakkında kesin birşey yok ama benim düşüncem dükkanda 1m krediye satılmasıdır.İstediğinizi alırsınız önünüze 2 seçenek çıkacak ''Elit Deseni'' ve ''Veteran Deseni'' canınız istedikçe değiştirirsiniz.

En azından göz zevkimiz için güzel olur.

Gözünüzde bir canlandırın Petinizi elite veya veteran desenlerinde , kendi şirket renginizde bir hayal edin.

Umarım anlatabilmişimdir ve bu yenilik oyunda gerçek olur , keyifli anketler...

Son düzenlenen: 29 Ağustos 2014
  2. geliştirilmeli bence

3. Olabilir, şimdilik oy vermedim ama oyunda yeterince farklı tasarımlar, renkler var zaten. İyice renk cümbüşü yaratmaya pek gerek var mı bilmiyorum, konuya atılan mesajlara göre oyumu vereceğim.

4. Prophecy

Prophecy User

Ben de oy kullanmıycam şimdilik

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Olabilir ancak görsel efektlendirme yapsaydınız daha iyi olurdu.

İyi forumlar

6. Tmm ama pc çürük olduğu için en küçük programı bile açmıyor.Yapabilirsem yapacağım :) umarım kararınız olumlu olur :D

7. Merhaba ,

Bölümde PET görünümleri ile ilgili bir çok konu açılmıştı. Bazıları renk , bazıları tasarım v.b. şekillerde konulardı diye hatırlıyorum.

Biraz arama yaparsanız belki daha iyi bir konu açılmıştır oradan devam edersiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.