Pet haftası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xdgirl tarafından 17 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xdgirl

xdgirl User

Pet vahsilesmesi kaç gün sürücektir bilgisi olan lütfen cevaplayabilir mi ?

2. Merhaba ,

Henüz etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgiler gelmedi. Bilgiler gelince zaten ilgili bölümlere konusu açılacaktır.

İyi forumlar.

3. 2 hafta sürecektir gökmen adminimiz demisti

4. Merhaba ,

Net bilgiler ve açıklamalar gelirse her şey daha belli olacaktır. :)

İyi forumlar.

5. modum sabırsızlanıyorum 500k uri var bakacağız artık:D

6. Merhaba ,

Hayırlısı diyelim :) yakında başlayacaktır. :D

İyi forumlar.

7. 21 inde baslayacaktır kesin bilgi :D

8. yabancı forumlarda çoktan açıklama yapılmış tr modların yapması gerek n sadece bir çeviri ve onu yapamıyolar kaç gündür

9. wallaha modum anahtara gelen indirimi görünce tüm uriyi :D500k anahtar var bugün zeus günü ama lf4 açmayı planlıyorum ya da daha fazla biriktirip ilerideki lf4 gününe saklicam bakacaz :)anahtara verdim

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

İyi şanslar diyelim o zaman. :)

Aradığınız cevaplar konunun içerisinde vardır. Başka sorunuz yok ise konunun kilitlenmesi uygun olacak.

İyi Forumlar.

11. sağolun modum :)

12. Merhaba ,

Açıkçası bizler Türkiye forumundan sorumlu olduğumuz için diğer forumlarda yayınlanıp yayınlanmaması şahsen beni ilgilendirmez. Bize bilgisi gelirse çevirisi yapılır uygun kısımda duyurusu yapılır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.