pet hakkında yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RagingBull tarafından 22 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RagingBull

RagingBull User

pet aldım seviye 1 oto kutu toplama yerleştirdim fakat pet hiç uzaklaşmıyo ve kutu toplamak baya zorlu oluyo
    menzil artabiliyo mu?
    bu şekilde nasıl kutu toplanır?

2. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Radar protokolü radarının menzilini arttırır. Böylece, toplayıcı ve yer bulucu modüllerinin etkinliği de artar. Radar protokolü dükkandan satın alınabilir.

Keyifli forumlar.

3. 1. seviye ekipmanlar GEREKSİZ gözüyle bakılır petinizi 8 level yapıp 3 adet 3. seviye rada + 1 tane 3. oto toplama alırsanız işinizi görür

4. Her zaman 3. seviye alman lazım. Şimdilik bu modülle pek toplama yapamazsın hareket ederken yakında bir şey görürse toplar.

5. senberk99

senberk99 User

3.seviye oto toplayıcı alıp biraz da 3.seviye radar alırsanız baya bi uzaklaşacaktır.

6. RagingBull

RagingBull User

alışverişten radara baktım %2 menzil artırıyo bunun 3.seviyesini düşünsek ne kadar etkiler ki?

7. senberk99

senberk99 User

%12 arttırır.Ve bundan 12 tane oldugunu düşünün %144(en fazla 12 tane satın alınabilir.)

8. Radar protokolü dizmek çok pahalı olur. 3. seviye radar alsan tanesi 25.000 uri ve 12 tanesini sen düşün. Ayrıca protokol slotlarınıda açmak için ek uri harcaman gerekiyor. Çok pahalı olduğu için peti 8 lvl yapıp 3. seviye oto yağma (toplayıcı) almanı tavsiye ederim.

12 Radar Protokolü = 300.00 uri
    Slotları açmak için harcanan = 233.000 uri
    Toplamda = 533.000 uri ediyor.

Seviyeye göre radar protokolü;

Slot açmak için gereken uri fiyatları;

NOT: Param var x3de uri çekerim diyorsan hepsini unut :D

9. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Maalesef 3. seviye Pet yeterli olmaz petinizi 8 seviye yaptıktan sonra 3. seviye pet ekipmanlarını kullanabilirsiniz.

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.